Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

5 najboljih printera za studente

Ako ste student koji je u potrazi za printerom, naići ćete na veliki izbor i bogatu ponudu. Postoji niz printera koji su prikladni za izradu detaljnih fotografija, brzo ispisivanje mnogih crno-bijelih listova ili imaju najnižu cijenu po ispisu.

Važno je odabrati printer koji najbolje odgovara Vašim potrebama kako ne biste na kraju potrošili više na zamjenske spremnike od samog printera ili dali previše novaca za skupi printer koji planirate koristiti samo nekoliko puta godišnje. Također biste trebali uzeti u obzir brzinu ispis, mogućnosti povezivanja i podršku za mobilne aplikacije.

U naš popis preporuka uključili smo opcije za inkjet i laserske printere, imajući na umu Vaš studentski proračun – prava vrijednost za novac, performanse i značajke koje Vam mogu biti od ključne važnosti.

 

    1. Multifunkcijski laserski printer Brother DCP-1622WE

Jedan od najboljih printera za studente i crno-bijeli ispis je Brother DCP-1622WE. Ovaj kompaktan, elegantan i pouzdan bežićni višenamjenski laserski model, s tehnologijom koja spriječava zaglavljivanje papira i odličnim prinosom idealan je za studente koji imaju česte potrebe za profesionalnim ispisima uz niže troškove.

 

Brother DCP-1622WE obavlja funkcije ispisa, skeniranje i kopiranje. Ispisuje brzinom do 20 stranica u minuti, a prvi ispis je spreman za 10 sekundi. Uređaj je jednostavan za instalaciju i intuitivan - ima LED kontrolnu ploču i tehnologiju koja sprečava zaglavljivanje papira. Brother DCP-1622WE podržava aplikaciju Brother iPrint & Scan koja podržava izravno skeniranje i ispis s mobilnih uređaja kao što su iPhone, iPads, tableti i pametni telefoni s Androidom ili Windows Phone sustavom.

Sustav uložaka ima nevjerojatan prinos crnih stranica pa nećete morati često mijenjati uložak, a budući da je toner prilično jeftin, cijena po ispisu je izvrsna. Ulazni, standardni Brother toneri omogućuju ispis do 1.500 stranica – što znači smanjenje troškova. Brzina ispisa za tekstualne dokumente samo za crnu iznimno je brza, pa se eseji ispisuju u trenu. Njegov ravni skener ima dobru rezoluciju i dubinu boje, a šarke poklopca se podižu radi lakšeg skeniranja debljih predmeta.

Garancija na ovaj model Brother printera je 3 godine uz registraciju na Brother web stranici.

 

    2. HP DeskJet Plus 4120 All-in-One Wireless - inkjet

HP DeskJet Plus 4120 All-in-One Wireless revolucionaran je multifunkcijski printer idealan za  studente koji žele pouzdana, jednostavna tehnološka rješenja. Ovaj printer će Vam pružiti sve što je potrebno za pametnije i brže ispisivanje, skeniranje i kopiranje. Postavite ga pomoću HP Smart aplikacije i bezbrižno započnite s radom. Ispisujte, skenirajte i kopirajte dokumente ili pošaljite faks.

Povežite se s računalom, tabletom ili telefonom i počnite printati zahvaljujući HP Smart aplikaciji - najboljoj u svijetu mobilnog ispisa. Ovaj multifunkcijski inkjet printer može printati formate papira do A4 brzinom 5,5 stranica u minuti za ispise u boji, ili 8,5 stranica u minuti za crni ispis. Njegova praktična ladica ima spremnik za 60 listova, za brzo umetanje fotokopirnog papira. Olakšajte potrebe za printanjem, skeniranjem i slanjem faksa tijekom studija uz HP DeskJet Plus 4120 All-in-One bežični printer.

 

 

    3. Epson L4160 All-In-One EcoTank WiFi - inkjet

Izrađen za sve Vaše potrebe – ovaj multifunkcijski printer Epson L4160 All-In-One EcoTank WiFi bez ispisnih uložaka odlično je rješenje za užurbane studete koji žele profesionalne ispise. Ovaj model printera pouzdan je i jednostavan za korištenje koji čini napredni sustav nadopune tinte odnosno nove bočice s tintom izrađene za smanjivanje rizika od prolijevanja i stvaranja nepotrebnog nereda prilikom zamjene odnosno punjenja.

 

Trošak ispisa po stranici iznimno je nizak. Ostvarite visoki volumen ispisa i to do 14000 crno-bijelih stranica ili 5200 stranica u boji uz priloženu tintu. Ovaj model uključuje LCD zaslon, čitač SD kartice i funkciju obostranog ispisa. Zahvaljujući tome što se spremnik s tintom nalazi s prednje strane printera, novi dizajn Epson L4160 All-In-One EcoTank WiFi printera pruža jednostavan pristup za dodatno punjenje i jasan prikaz razine tinti. Značajka poboljšanog sustava nadopune tinte izrađena je s ciljem svođenja rizika od prolijevanja i nereda na minimum. Nove bočice imaju ugrađen mehanizam koji jamči punjenje specifičnih spremnika odgovarajućom bojom.

Uz pigmentne crne i tinte na bazi boje, ispisani primjerci imaju čist, jasan tekst i živopisne boje. Wi-Fi i Wi-Fi Direct pružaju izvrsnu, bežičnu povezivost Vašeg printera s pametnim uređajima putem aplikacije Epson iPrint. Kvalitetna ispisna glava printera Micro Piezo pruža pouzdano rješenje za svakodnevni ispis Vaših dokumenata. Kupnjom ovog modela printera dobivate standardno jamstvo u trajanju od 12 mjeseci uz mogućnost produljenja jamstva na ukupno 3 godine uz registraciju na Epson web stranici.

 

   

      4. Canon Pixma TR4550 - inkjet 

Odličan i vrlo povoljan printer za studente koji žele ispisivati razne vizuale i prezentacije, pa čak i fotografije. Canon Pixma TR4550 ispisuje impresivno lijepe fotografije s živahnim i jasnim detaljima, a proizvedene boje vrlo su točne i prikladne su za svakodnevnu uporabu. Kompaktan je, pa biste ga trebali moći smjestiti u studentsku sobu ili stan bez brige da ćete ostati bez prostora.

Ima vrlo dobre značajke skeniranja, uključujući plosnati skener i automatski ulagač dokumenata, pa možete jednostavno digitalizirati rukom pisane bilješke ili fotografije. Opcije povezivanja su pristojne, uključujući Wi-Fi putem usmjerivača, Apple AirPrint i Mopria Print Service, a fantastična popratna aplikacija omogućuje Vam ispis, skeniranje i kopiranje izravno s Vašeg mobilnog uređaja.

 

    5.  Brother HL-L2352DW - laser

 

 

Ako vam je potreban jednostavan pisač za prenošenje predavanja i eseja s računala na papir, Brother HL-L2352 jednobojni laserski pisač odlično će obaviti svoj posao. Može raditi brzinom do 32 stranica u minuti. Automatski dvostrani ispis može Vam pomoći uštedjeti na papiru i omogućiti da s lakoćom printate Vaše eseje i skripte. Maksimalna razlučivost od 2400 x 600 dpi osigurava oštar tekst za Vaše dokumente. Osim toga, ima Wi-Fi povezivanje, što znači da ne morate brinuti o provođenju kabela po sobi. Crno-bijeli ispis bit će dovoljan za studente koji imaju velike potrebe za printanjem tekstualnih materijala za učenje.

Izaberite najbolji printer po Vašoj mjeri  i potrebama i zaboravite na čekanje u redu u knjižnicama ili raznim servisima za printanje kako biste ispisali Vaše radove. Uštedite vrijeme, novac i nepotrebni stres uz odlične printere iz ponude Makromikro grupe.

 

Vaša Makormikro grupa

 

Povezani članci; 1) Tinta ili toner - što odabrati?

                           2) Originalne ili zamjenske tinte i toneri

                           3) Inkjet ili laserski printer

                           4) Vodič za odabir i rukovanje fotokopirnim papirom

                           5) Najam printera

                           6) Zbrinjavanje tinti i tonera

                           7) Kako odabrati tintu i toner za printer

                           8) Top 5 laserskih printera za urede