Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Profesionalna aromatizacija prostora

Iskustvo robne marke ne ogleda se samo u proizvodima ili uslugama koji se nude široj javnosti. Ono nadilazi opipljivo i odražava se u svemu što ga okružuje. Iskustvo robne marke budi emocije.

Kada pričamo o brandu i njegovim vrijednostima, iste se mogu predočiti u miris, a kroz mirisni marketing mogu se ojačati identitet branda i komunikacijska strategija.

Makromikro grupa jača Vaš brand i poboljšava iskustvo klijenata difuzijom mirisnog marketinga kroz uslugu profesionalne aromatizacije prostora.
 

O pojmu „mirisni marketing“

Mirisni marketing podrazumijeva upotrebu mirisa i modernih sustava za aromatizaciju prostora s ciljem rješavanja poslovnih problema i postizanja brojnih poslovnih ciljeva. To može biti razvoj jedinstvenog mirisa kao atributa branda i/ili upotreba mirisa pogodnog za proizvod/prostor.

Mirisni marketing omogućuje tvrtkama ostvariti diferencijaciju na tržištu te u kombinaciji s ostalim čimbenicima, stvoriti snažne dojmove na dodirnim točkama s kupcima.

Makromikro grupa specijalizirala se za uslugu aromatizacije prostora i stvaranje korporativnih mirisa s namjerom postizanja jedinstvenog korisničkog iskustva koji traje!
 

Snaga mirisa

Mirisi kontinuirano okružuju korisnike Vaših proizvoda i usluga, vrlo snažno utječu na raspoloženje, dobrobit i emocije i na taj način grade trajne uspomene povezane s vremenom i mjestom - zbog čega se ne mogu zanemariti. Upravo je miris element koji podupire moderne marketinške strategije.

Svaki kontakt klijenata s Vašim brandom vrijedi pretvoriti u pozitivno iskustvo odabirom arome Vašeg branda i uvođenjem profesionalne aromatizacije prostora Vaših ureda.

Miris je važan dio doživljaja u poslovnom prostoru i s vremenom postaje dio Vašeg branda.
 

Aroma kao mirisna karta Vašeg branda

Odabir prilagođenih nota mirisa za specifičan brand odnosno grupu kupaca predstavlja aromu branda.

Aroma gradi lojalnost kupaca, stvara pozitivan imidž tvrtke, ugodnu atmosferu u prostorima Vaših ureda, budi pozitivne emocije, doprinosi povećanoj koncentraciji, smanjuje osjećaj stresa ili umora, te produljuje vrijeme provedeno u prostorima Vaše tvrtke.

Uspostavljanjem sinergije vrijednosti branda i mirisnih nota, aroma kao takva postaje mirisni identitet Vašeg branda.

Suprotno vjerovanju mnogih, mirisni marketing nije samo aromatizacija prostora, već i tehnika koja se široko koristi u stvaranju i promociji branda. U pravilu, tvrtka koja provodi aromatizaciju prostora, provodi aromatizaciju i svih poslovnih proizvoda koji mogu pasti u ruke klijenta. Na taj način, povećava se učestalost kontakata kupaca s mirisom branda, jačajući njihovu povezanost s vrijednostima institucije te lojalnost specifičnom brandu.

Koju god strategiju tvrtka odabrala, upotreba mirisnog marketinga, zajedno s drugim tradicionalnijim kanalima komunikacije s potrošačem, značajno utječe na emocionalni čimbenik donošenja odluke o kupnji.

 

Odabir mirisa i aromatizacija prostora

Izbor mirisa ovisi o opsegu organizacije, primarnoj djelatnosti, vrijednostima branda i komunikacijskoj strategiji. Pritom je više nego poželjno ostvariti dosljednost; uložiti trud u ostvarenje sklada s drugim čimbenicima poput korporativnog identiteta organizacije, interijera prostora i drugih, kako bi odabrano rješenje bilo što učinkovitije. Cijena usluge aromatizacije prostora ovisi o površini i arhitekturi svake prostorije u koju se uvodi te opremi za provođenje i održavanje sustava.

Koristeći profesionalnu aromatizaciju:
  • pronađite "vlastiti miris" koji će s vremenom postati miris Vašeg branda
  • mijenjajte arome svake sezone ili za vrijeme posebnih prilika

Kroz kreativni proces koji uključuje istraživanje i analizu Vašeg branda, osvrte na vrijednosti koje tvrtka generira, željene ciljeve i provjeru uvjeta, upoznajemo elemente potrebne za preporuku odgovarajućeg mirisa i tehnologije u svrhu provođenja cjelovite implementacije mirisa uz najviši stupanj učinkovitosti, sigurnosti i kvalitete sustava. 

 

Zašto odabrati nas?
 

 

  • Personalizirani mirisi

Široki portfelj od preko 2000 različitih aroma za odabir personalizirane formule, kontrolu kvalitete i upravljanje sustava aromatizacije prostora u skladu s Vašim željama i preferencijama.

Sve komponente naših mirisa koji aromatiziraju prostor proizvedene su u skladu sa svim IFRA propisima, imaju potvrdu o državnoj registraciji, popratne listove o provedenim ispitivanjima te dokaze o anti-alergenskom djelovanju. Odaberite mirise koji se skladno kombiniraju i koji komuniciraju vrijednosti Vaše institucije i branda.
 

  • Profesionalni uređaji

Konceptualizacija instalacije te adekvatna i specijalizirana oprema za odabranu, profesionalnu aromatizaciju Vaših prostora u obliku strojeva za doziranje mirisa; izravno unutar prostora ili putem klimatizacijskih sustava.

Kako bi aromatizirali poslovne prostore nudimo profesionalne raspršivače mirisa i suvremenu automatiziranu tehnologiju kako bi Vašim posjetiteljima osigurali nezaboravno iskustvo i ugodan boravak.

Naši premium uređaji koriste tehnologiju suhog zraka koja raspršuje mirise bez sprejeva, aerosoli ili zagrijanih ulja. Riječ je o zdravstveno prihvatljivim uređajima prema svim normama što dokazuju prateća dokumentacija i certifikati. 

Sve arome iz naše ponude imaju svoju mirisnu strukturu koje se, samo kroz profesionalnu opremu, istovremeno otkrivaju. Izbor opreme zasigurno će ovisiti o volumenu prostorije pri čemu pokrivamo površine od 30m2 do 3000m2, vrsti odabrane arome i željenom načinu instalacije.
 

  • Kompletna usluga

Tehnike mirisnog marketinga povećavaju posjećenost klijenta, poboljšavaju iskustvo kupca na prodajnom mjestu i pojačavaju prodaju.

Makromikro grupa nudi Vam besplatno savjetovanje za odabir mirisa, adekvatne opreme i načina aromatizacije Vaših prostora u skladu s Vašim željama i potrebama, jedinstvenih za tržište.

Kroz dizajn i konceptualizaciju ekskluzivne usluge sa sustavom upravljanja putem programske opreme, garantiramo praćenje svih faza projekta profesionalne aromatizacije prostora za Vaš brand uz očuvanje cjelovitosti mirisa kroz cijeli postupak aromatiziranja. Našim klijentima omogućavamo redovito pružanje usluga korisničke podrške za održavanje i praćenje djelovanja Vašeg sustava te redovitu opskrbu odabranim mirisima.

 

Ostvarite harmoničnu vezu mirisa i identiteta Vašeg branda!

 

Za uslugu profesionalne aromatizacije prostora i sva pitanja

Tel. 01/5392-402
E-mail higijena@makromikro.hr
Radno vrijeme pon-pet: 08:00 - 16:00 h