O nama

Tko smo?

Makromikro grupa d.o.o. nastala je 2014. godine udruživanjem tvrtki Makromikro d.o.o. i Stublić impex d.o.o. Obje ove tvrtke iza sebe imaju gotovo punih 30 godina uspješnog poslovanja na tržištu. Makromikro grupa d.o.o. jedna je od vodećih kompanija na domaćem tržištu u segmentu prodaje informatičke opreme i uredskog materijala, te papirne konfekcije.

Makromikro grupa d.o.o. trenutno zapošljava više od 140 djelatnika, a poslujemo na lokaciji Zagreb-Buzin, Bani 73/B, gdje je smješteno centralno skladište od 5000 m2, veleprodaja, računovodstvo i uprava. Trenutno imamo 15 maloprodajnih poslovnica širom Hrvatske.

Naša osnovna djelatnost uključuje prodaju i distribuciju informatičke opreme, distribuciju potrošnog materijala (tinte, toneri, vrpce), uredskog i školskog materijala i papirne konfekcije.

 

30 godina iskustva

Makromikro grupa d.o.o. se odlikuje iznimno širokom ponudom informatičke opreme, uredskog i potrošnog materijala, te smo distributeri nekih od vodećih robnih marki na tom području. Naša ponuda uključuje računala, hardverske komponente, softver, pisače i potrošačku elektroniku.

Posebno bismo željeli istaknuti višegodišnju vodeću poziciju na domaćem tržištu u segmentu distribucije potrošnog materijala za pisače, fotokopirne i fax uređaje (tinte, toneri, termo folije, vrpce), uredskog potrošnog materijala (kuverte, registratori, fotokopirni papiri, spajalice, spojnice, olovke, flomasteri, tekst markeri, fascikle, bilježnice, samoljepljivi papiri, ladice za spise) i uredske opreme (uništavačke dokumentacije, klamerice, uređaji za plastificiranje i termo uvez, koševi za smeće, uredske stolice, vješalice).

U posljednje vrijeme dodatno smo proširili svoju ponudu koja, osim ranije navedenog, sada uključuje i veliki izbor baterija vodećih svjetskih proizvođača, LED žarulje, kao i promotivne proizvode (torbe, privjeske, upaljače).

Distributeri smo vodećih svjetskih robnih marki kao što su Intenso, Spirit of Gamer, Emtec, T'nB, Print-Rite, Emstar, Double A, Deli, Stimy i Rapesco.

Također smo ponosni partneri najvećih svjetskih kompanija u informatičkoj i industriji poput HP-a, Canona, Epsona, Samsunga, Toshibe, OKI-ja, Fuji Xeroxa, Konice Minolte i mnogih drugih.

 

Ciljevi

Kod nas je kupac uvijek na prvom mjestu! Posebnu pažnju posvećujemo komunikaciji sa kupcima. Kod nas ćete uvijek i na vrijeme dobiti pravu informaciju o pojedinim proizvodima i uslugama bilo da posjetite neku od naših brojnih poslovnica širom Hrvatske ili se odlučite pregledati našu ponudu online, na stranici naše internetske trgovine.

Naš je osnovni cilj da nabavkom kvalitetnog i cijenom prihvatljivog proizvoda, te uvažavajući zahtjeve vezane uz očuvanje okoliša, udovoljimo potrebama i očekivanjima svojih kupaca.

Zašto odabrati baš nas?


Vjerujemo kako ćete nas, zbog kvalitete proizvoda, pouzdanosti i korisničke podrške, prepoznati kao svojeg dugoročnog partnera. Kvaliteta proizvoda i usluga, fleksibilnost i konkurentnost na tržištu, temelj su našeg poslovanja.

Kao ekološki osviještena tvrtka shvaćamo važnost brige za okoliš i smatramo je društvenom odgovornošću, pa smo u skladu s time prilagodili naše poslovanje i ponudu proizvoda.

Makromikro grupa d.o.o. u budućnosti želi dodatno ojačati svoju poziciju jedne od vodećih IT i trgovačkih tvrtki u Hrvatskoj i regiji, pri čemu se nadamo da ćemo u narednom razdoblju posebno ojačati svoju poziciju na tržištu susjednih zemalja.

Bogata tradicija, kvaliteta ponude i usluga, pouzdanost i postojanost čine nas jednim od lidera na domaćem tržištu. Vjerujemo da ćete i Vi prepoznati ove vrijednosti i pokloniti nam svoje povjerenje!

50%

Godišnji rast

140

Zaposlenika

12 000

Zadovoljnih klijenata

10 000

Artikala