Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

O nama

Tko smo?

Makromikro grupa d.o.o. nastala je 2014. godine udruživanjem poduzeća Makromikro d.o.o. i Stublić Impex d.o.o. Obje tvrtke iza sebe imaju punih 30 godina uspješnog poslovanja na tržištu.

Makromikro grupa d.o.o. na tržištu je prepoznata kao vodeće poduzeće u segmentu prodaje uredskog pribora, informatičke opreme, tinti i tonera. Proširenjem prodajnog asortimana dodatnim segmentima (sredstva za čišćenje i higijenu, potrošačka elektronika te hrana i piće), postajemo mjesto na kojem možete podmiriti sve svoje uredske potrebe.

Trenutno zapošljavamo više od 140 djelatnika, a poslujemo na lokaciji: Velika Gorica, Vukomerička ulica 6, 10410 gdje je smješteno centralno skladište površine 5.000 m2 s više od 10.000 artikala. Uredski prostori veleprodaje, računovodstva i uprave nalaze se na istoj lokaciji dok širom Hrvatske poslujemo u 9 maloprodaja specijaliziranih za prodaju računalne opreme. Osim navedenog asortimana proizvoda renomiranih brandova, u mogućnosti smo pružiti uslugu tiska, personalizacije promotivnih artikala, najma printera i upravljanja ispisom te najma računalne opreme.

 

 

 

Ciljevi (misija i vizija)

Naša vizija je zadržati prepoznatljivost kao vodeće poduzeće na tržištu u segmentu prodaje uredskog materijala i računalne opreme.

Naša je misija nabavkom kvalitetnog i cijenom prihvatljivog proizvoda te uvažavajući zahtjeve vezane uz očuvanje okoliša, udovoljiti potrebama i očekivanjima kupaca.

Naš cilj je pomoći stvoriti idealno radno okruženje i unaprijediti poslovanje tvrtki kvalitetnim uredskim materijalom i informatičkom opremom cijenjenih brandova po atraktivnim cijenama.

Zašto odabrati baš nas?

Kvaliteta proizvoda i usluga, fleksibilnost i konkurentnost na tržištu temelj su našeg poslovanja. Kao ekološki osviještena tvrtka shvaćamo važnost brige za okoliš i smatramo je društvenom odgovornošću pa smo u skladu s time prilagodili naše poslovanje i ponudu proizvoda. Temeljem višegodišnjeg iskustva i odličnog poznavanja asortimana uredskog materijala, nudimo Vam uslugu besplatnog savjetovanja.

Bilo da tražite ponudu, želite provjeriti najbolje opcije ili pronaći bolji, ekonomičniji i atraktivniji proizvod ili uslugu, pronaći ćemo optimalno rješenje za Vas. Slobodno nam se obratite s bilo kakvim pitanjem, a mi ćemo Vam ponuditi proizvode i usluge po Vašoj mjeri. Bilo da posjetite neku od brojnih poslovnica širom Hrvatske ili se odlučite pregledati našu bogatu ponudu online - na stranici naše internetske trgovine www.makromikrogrupa.hr, kod nas ćete uvijek i na vrijeme dobiti pravu informaciju o pojedinim proizvodima i uslugama.
 

 

Bogata tradicija, kvaliteta ponude i usluga, pouzdanost, postojanost i individualni pristup prema svakom kupcu čine nas jednim od lidera na domaćem tržištu. Vjerujemo da ćete i Vi prepoznati ove vrijednosti i pokloniti nam svoje povjerenje!

50%

Godišnji rast

140

Zaposlenika

12 000

Zadovoljnih klijenata

10 000

Artikala