MAKROMIKRO GRUPA | Za velike i MALE poslove. Saznaj više

Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Top 5 laserskih printera za urede

Za stvaranje svakodnevnih ispisa, poslovnih dokumenata, izvješća, projekata neophodno je posjedovati kvalitetan laserski printer u uredu. Lepeza karakteristika laserskih printera ponekad otežava izbor idealnog printera za Vašu tvrtku i uredske potrebe. Tražite li printer koji će raditi brze crno-bijele ispise ili želite i mogućnost ispisa u boji? Treba li Vam uređaj koji je printer, skener i fax u jednom?

U nastavku teksta donosimo Vam 5 najisplatljivijih laserskih printera kako bi što lakše pronašli najbolji printer ovisno o Vašim željama i potrebama.

 

LEXMARK MB2236adw Laser All-in-One sa fax jedinicom

Kompaktan i brz!

Lexmark MB2236adw je monokromni višenamjenski pisač za upotrebu u malim ili kućnim uredima putem kojeg možete:  

 • raditi jednostrane i obostrane ispise koji će uštediti Vašu energiju, papir i vrijeme
 • izrađivati kopije
 • skenirati dokumente
 • faksirati


LEXMARK MB2236adw Laser All-in-One sa fax jedinicom je dovoljno malen da ga možete držati na Vašem radnom stolu ili polici i dovoljno lagan da ga po potrebi možete premještati.

Standardna sučelja na MB2236adw uključuju Ethernet, Wi-Fi i povezivanje s jednim računalom putem USB-a, a putem mobitela možete se spojiti preko Apple airprint, Mopria i verzije aplikacije Lexmark Mobile Print za Android i ios.

Uz kompaktnost, brzina od 34 ispisa u minuti čini ga dobrim izborom printera za svakodnevne i učestale poslove ispisa u Vašem uredu.

Uz kupovinu Lexmark MB2236adw laserskog printera dobit ćete jamstvo u trajanju od 12 mjeseci.

 

BROTHER HL-L2352DW Laser – Duplex-Wireless

Sjajan i povoljan!

Produciraju li se u Vašem uredu isključivo crno-bijeli ispisi preporučujemo Vam BROTHER HL-L2352DW Laser - Duplex-Wireless. Printer Brother HL-L2352DW je tihi laserski printer koji maksimalno štedi prostor i omogućuje brzi ispis kako biste neometano radili Vaš posao. Zbog svojih dimenzija, možete ga postaviti bilo gdje u kući ili u uredu i s lakoćom raditi ispise putem Vaše mreže ili putem Vašeg mobilnog uređaja ili tableta.

Kvaliteta ispisa na zavidnoj je razini, koju dodatno možete poboljšati jednostavnim podešavanjem postavke gustoće tonera.

Ovaj odličan Brother HL-L2352DW uštedit će Vaše vrijeme;

 • automatskim obostranim ispisom
 • dovoljno velikom ladicom za 250 listova papira koju nećete morati učestalo nadopunjavati.

 Brother HL-L2352DW je odličan laserski printer za kućne i manje urede za:

 • izradu ispisa uz minimalno buke,
 • brzinu ispisa od 30 stranica u minuti zbog čega se može mjeriti s puno skupljim laserskim printerima.

 

Uz Brother HL-L2352DW laserski printer dobit ćete jamstvo od 2 godine, kao i još jednu dodatnu godinu jamstva prilikom registracije na Brother web stranicama.

XEROX workcentre 3025V_NI – Laser All-in-One – Fax – Wireless

 

Kompaktan i snažan!

Odličan multifunkcijski laserski printer s crno-bijelim ispisom za sve koji imaju mali ured s potrebama za ispisima na razini velikog. XEROX WorkCentre 3025V_NI - Laser All-in-One - Fax - Wireless zauzima minimalno mjesta, jednostavan je za postavljanje i upravljanje što olakšava svakodnevnu upotrebu.

Uz ovaj laserski printer povećat ćete produktivnost kroz funkcije za:

 • jednostrane i obostrane ispise
 • izrađivanje kopija dokumenata
 • skeniranje dokumenata
 • brzo faksiranje

Pomoću centreware dobivate uvid u rad printera i razinu tonera u stvarnom vremenu što uvelike povećava Vašu efikasnost na radnom mjestu.

Brzina ispisa od 21 stranice u minuti daje Vam mogućnost da više vremena provedete s Vašim klijentima, a manje čekajući ispise. Uz razne mogućnosti spajanja putem USB-a, Etherneta kada nemate mogućnost spajanja na wifi, spojite se na njega putem mobitela, laptopa ili tableta i odradite jednako kvalitetne i brze ispise.

 

BROTHER MFC-L3730CDN Color Laser All-in-one sa fax jedinicom

Tih i pouzdan!

Vrhunski multifunkcijski laserski printer za užurbane urede, kao i one kućne s mogućnostima:

 • crno-bijelih ispisa i ispisa u boji
 • automatskih obostranih ispisa
 • brzi ispis u boji od 18 stranica u minuti
 • skeniranje
 • kopiranje
 • faksiranje

 

BROTHER MFC-L3730CDN Color Laser All-in-one sa fax jedinicom povećat će Vašu produktivnost i smanjiti količinu dugotrajnih zadataka. Posao u Vašem uredu će se odvijati brzo, tiho i jednostavno.

Ulazni toner velikog je kapaciteta i ima mogućnost ispisa do 1.000 stranica mrežnim povezivanjem, ili ispisom s mobilnog uređaja/tableta. Ugrađena ladica za 250 listova fotokopirnog papira omogućuje da radite dulje, bez stalnog dopunjavanja. Korištenjem tonera velikog kapaciteta, nećete morati trošiti puno vremena na njihovo učestalo mijenjanje, a cijena ispisa po stranici je konkurentna. 

Ovaj model printera dolazi s 3 godine jamstva uz registraciju na Brother web stranici.

 

 

HP Color Laserjet Pro M255dw

 

Pametan i moderan!

 

HP Color laserjet Pro M255dw proglašen je najboljim laserskim printerom u 2021. Godini od strane čitatelja i kritičara New York Timesa, a evo i zašto.

HP Color LaserJet Pro M255dw je izvrstan laserski printer za male i kućne urede koji pruža vrhunske rezultate. Od konkurencije se izdvaja zahvaljujući sučelju osjetljivim na dodir te mobilnim i računalnim softverom koji svakodnevnu upotrebu čini daleko manje frustrirajućom nego na drugim printerima.

HP Color Laserjet Pro M255dw omogućuje:

 • ispise ​​na omotnice, naljepnice i druge medije različitih veličina zahvaljujući praktičnom utoru za zaobilaženje
 • odličan automatski obostrani ispis za uštedu papira prilikom veće količine ispisa
 • brzinu ispisa od 21 stranice u minuti prilikom crno-bijelih ispisa i onih u boji

Koristeći HP Color Laserjet Pro M255dw dobivate oštre crne ispise, životopisnu grafiku u boji i dovoljno dobre fotografije. Upravljajte uređajem HP Smart aplikacijom koja automatizira sve Vaše zadatke. Putem iste, možete primati obavijesti o ispisu, skeniranju ili kopiranju s Vašeg mobilnog uređaja, te organizirati dokumente 50% brže nego putem drugih aplikacija ili printera.

 

Odličan izbor laserskih printera iz naše ponude omogućava Vam da pronađete onaj koji će savršeno odgovarati poslovnim procesima Vašeg ureda. Provjerite ponudu laserskih printera, naručite ili ugovorite najam printera i smanjite troškove na godišnjoj razini.

 

Vaša Makromikro grupa
 

Povezani članak:    1) Inkjet ili laserski printer?

                               2) Kako odabrati tintu i toner za printer?

                               3) Zbrinjavanje tinti i tonera

                               4) Najam printera