Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Makromikro grupa – Za velike i MALE poslove

S velikom radošću i ponosom predstavljamo vam našu novu brand image kampanju pod sloganom "Za velike i MALE poslove".

Ovim sloganom poručujemo kako veličina i količina posla nije uvjetovana njegovom važnošću te da poslovi mogu biti veliki ili mali, ali da su svi jednako važni i svaki posao može donijeti uspjeh.

Naši proizvodi namijenjeni su svima i želimo da se svi naši kupci osjećaju važno bez obzira koji posao obavljali. Za nas je jednako važan posao čišćenje vlastitog doma, upravljanje malom tvrtkom koja treba osnovnu opremu za rad ili velikom korporacijom koja treba opremu za sve svoje zaposlenike. Čak je i igranje igara na konzoli i čitanje vijesti na tabletu ili mobitelu posao, zar ne?

Makromikro grupa, kao vodeća tvrtka za prodaju uredskog materijala, informatičke opreme, potrošačke elektronike i ostalih proizvoda potrebnih za poslovanje i svakodnevni život, ističe se na tržištu svojom posvećenošću kupcima te pružanjem kvalitetnih proizvoda i usluga za svakodnevne i poslovne potrebe. Upravo je zato slogan "Za velike i MALE poslove" ključan za komunikaciju i vrijednosti koje promoviraju važnost svakog posla, a kroz kampanju stavljamo naglasak na pojedine brendove koji dijele jednake vrijednosti i koji su prepoznali pravu važnost ove komunikacije – HP, Acer, Brother, Dell, DeLonghi, Garmin, Samsung, Hisense, MS Energy, Nescafe Dolce Gusto, Nord, Smart 360 i Double A.

Acer laptopi idealni su bilo da se radi o igranju igara ili radu na zahtjevnim projektima – Acer laptopi će vam pružiti izvrsno iskustvo rada i zabave.

Dell monitori mogu se prilagoditi različitim potrebama korisnika, od gamera koji traže brzi odziv do profesionalaca koji zahtijevaju preciznost boja. Bez obzira na to trebate li monitor za igranje igara, gledanje filmova ili rad u uredu, Dell monitori nude izvrsne performanse i mogućnosti prilagodbe koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Garmin satovi izvrsni su za osobe koje se profesionalno ili amaterski bave sportom, Garmin satovi su odličan izbor – pružaju precizno praćenje aktivnosti i treninga te omogućuju praćenje napretka kroz razne metrike. U slobodno vrijeme, Garmin satovi se mogu koristiti za praćenje vremena, obavljanje poziva i slanje poruka, a u poslovnom i za praćenje putovanja i aktivnosti.

Hisense televizori pružaju vrhunsko iskustvo gledanja kako za kućnu upotrebu, tako i za poslovne prezentacije, sastanke ili konferencije. Uz visoku pouzdanost i izdržljivost, Hisense televizori su savršeni za 24/7 korištenje u poslovnim okruženjima poput hotelijerstva, ugostiteljstva ili digitalnog oglašavanja. Hisense televizori pružaju prilagodljivost i fleksibilnost potrebnu za različite namjene, a istovremeno održavaju visok standard kvalitete i performansi.

Samsung tableti nude visoku funkcionalnost, prilagodljivost i omogućuju glatko multitasking iskustvo. Za privatne svrhe, Samsung tableti su idealni za gledanje filmova, igranje igara i surfanje na internetu, dok se za poslovne svrhe mogu koristiti za prezentacije, pisanje i dijeljenje dokumenata te za pristup poslovnim aplikacijama i e-pošti.

MS Energy električni romobili postaju omiljeni izbor za gradsku vožnju, dostavu robe i usluga. Osim toga, MS Energy električni romobili imaju vrlo malu potrošnju energije, što ih čini izvrsnim izborom za vožnje po gradu.

Zebra olovke zaslužne su za besprijekorno pisanje bez razmazivanja ili curenja tinte, što ih čini idealnim izborom za pisanje, crtanje ili potpisivanje dokumenata. Bez obzira tražite li olovku za svakodnevnu upotrebu u školi, kod kuće ili za sastanke na poslu, Zebra olovke pouzdan su i elegantan izbor.

HP shredderi i laminatori omogućuju jednostavno i sigurno uništavanje i zaštitu važnih materijala od vlage, prašine i oštećenja. HP šrederi mogu se koristiti za uništavanje dokumenata poput računa, izjava o kreditnoj kartici i drugih osjetljivih informacija kako bi se spriječilo krivotvorenje i krađa identiteta. HP laminatori su idealni za plastificiranje raznih materijala poput radnih naloga, certifikata, ID kartica i drugih dokumenata kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i zaštita od vlage i oštećenja.

Brother printeri koriste se u privatne i poslovne svrhe zbog svoje visoke kvalitete ispisa, pouzdanosti, brzine i praktičnosti. Brother printeri poznati su po svom ekonomičnom radu i dugovječnosti, što ih čini pametnom investicijom za privatne i poslovne korisnike.

Double A fotokopirni papir pruža visoku kvalitetu ispisa bez zamućenja i iskrivljenja boja. Osim toga, papir je izuzetno glatke teksture što omogućava precizno i brzo kopiranje i ispise dok istovremeno štiti strojeve od kvara.

HP tinte i toneri odličan su izbor zbog njihove visoke kvalitete ispisa i pouzdanosti. Koristeći HP tinte i tonere, možete očekivati ​​vibrantne boje, oštar tekst i dugotrajnost ispisa, što je ključno za prezentacije, dokumente i marketinški materijal. Bez obzira koristite li u privatne ili poslovne svrhe, HP tinte i toneri su pouzdan izbor za visokokvalitetne ispise.

Nescafe Dolce Gusto kapsule oduševljavaju zahvaljujući svojoj praktičnosti, kvalitete i raznolikosti. Ove kapsule omogućuju jednostavno i brzo pripremanje raznih vrsta kave, čaja i čokolade u udobnosti vlastitog doma, ali izvrsno se uklapaju i u urede, konferencijske dvorane i druge radne prostore jer omogućuju brzu pripremu vrhunske kave bez potrebe za profesionalnom opremom i osobljem. Također, raznolikost okusa zadovoljava različite ukuse i želje zaposlenika i gostiju, što ih čini idealnim za sastanke i druženja u poslovnom okruženju.

DeLonghi aparati za kavu izvanredni su zbog njihove visoke kvalitete, jednostavnosti korištenja i raznolikosti funkcija. Uz DeLonghi aparate za kavu, poslužit ćete vrhunsku kavu vašim gostima i klijentima i stvoriti ugodnu i profinjenu atmosferu u vašem prostoru.

Smart 360 robotski usisavač je sjajna opcija za svakoga tko želi uštedjeti vrijeme i trud na čišćenju. Zahvaljujući tehnologiji umjetne inteligencije i funkcije poput automatskog punjenja i programiranja vremena čišćenja, izuzetno je praktičan za korištenje u poslovnim i privatnim okruženjima gdje je vrijeme od iznimne važnosti.

Nord papirnati ručnici fantastični su za brisanje ruku, lica ili površina. Za poslovne svrhe, Nord papirnati ručnici dolaze u velikim količinama i različitim veličinama, što ih čini pogodnim za upotrebu u restoranima, kafićima, hotelima, bolnicama i drugim javnim mjestima. Za privatne svrhe, Nord papirnati ručnici su praktični i higijenski za korištenje kod kuće, u automobilu ili na putovanjima, stoga su izvrsno rješenje za svakodnevne potrebe čišćenja i higijene doma ili  poslovnog prostora.

Ovi proizvodi predstavljaju različite aspekte svakodnevice i/ili poslovanja, te  pružaju rješenja za svaku situaciju.

Ponosni smo na našu široku ponudu proizvoda i usluga, te našu predanost klijentima. Bez obzira kojim se poslom bavite, mi smo tu da vam pomognemo kako bi ostvarili svoje ciljeve. Pridružite se našoj kampanji i sve poslove obavite na najbolji mogući način!
 

Kampanja "Za velike i MALE poslove" ne samo da promovira vrijednosti tvrtke, već također naglašava važnost raznolikosti u poslovanju.

Dio naše brand image kampanje su Ivana i Vojko; Ivana Mišerić, nagrađivana radijska voditeljica i influencerica s više od 75 tisuća pratitelja na Instagramu te nagrađivani glazbenik i producent Vojko V, također aktivni influencer na društvenim mrežama.

Njihova prisutnost u kampanji pomaže nam promovirati vrijednosti i proizvode Makromikro grupe te doprinosi širenju svijesti o raznolikosti poslovanja.

Kampanja se odvija na različitim platformama, uključujući digitalne kanale, najslušaniju nacionalnu radio postaju i jumbo plakate u većim gradovima diljem Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Varaždin, Pula i Zadar), a kao dio kampanje organizirali smo i različite promotivne aktivnosti, poput nagradnih natječaja na Instagramu, nagradnih igara na radiju i posebnih ponuda za klijente.

Kampanja "Za velike i MALE poslove" Makromikro grupe usmjerena je prema klijentima i njihovim potrebama. Kroz proizvode i usluge koji su ključni za kampanju, nudimo rješenja za različite vrste poslova, a naglasak na vrijednosti kampanje pruža našim klijentima osjećaj povezanosti i važnosti njihovog posla. Suradnja s influencerima, oglašavanje na različitim platformama i različite promotivne aktivnosti osiguravaju široku pokrivenost i pristupačnost informacija o proizvodima.

Želimo da naši kupci znaju kako ne postoje veliki i mali poslovi – svi su jednako važni. Bez obzira na to jeste li učenik, student, mama, tata, baka ili pak mali obrtnik ili velika kompanija, naša ponuda je prilagođena vašim potrebama. Naš slogan "Za velike i MALE poslove" upravo govori kako za nas razlike nema. Mi smo tu u bilo kojoj fazi vašeg života, bilo posla bilo svakodnevice, od početka do kraja.

Makromikro grupa posvećuje se svojim kupcima i njihovim potrebama, te ovom kampanjom želimo potvrditi svoju posvećenost pružanju kvalitetne usluge i proizvoda. Kampanja promovira vrijednosti koje tvrtka zastupa, a suradnja s influencerima i promocija na različitim platformama osiguravaju široku pokrivenost i pristupačnost informacija.

Pozivamo vas da se pridružite našoj kampanji i uz našu pomoć ostvarite lakši put do uspjeha!

Makromikro ponudu za velike i MALE poslove pregledajte OVDJE.

 

Vaša Makromikro grupa