Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Znate li što je Brother P-Touch?

Brother P-Touch printer za postojane i dugovječne naljepnice olakšat će vam život, bilo na poslu ili u kući.

Ovu subotu, 12.11. od 10:30 do 14:00 sati dođite u Makromikro u Marti Retail Park na promociju Brother printera! 

Napuni se pozitivnom energijom, naoružaj se smijehom i postani bogatiji za korisne informacije uz demonstracije za poslovni i privatni život zahvaljujući stručnom osoblju i atraktivnom izboru.
 

Provjerite cjelokupnu atraktivnu ponudu Brother printera!

Požurite u Marti Retail Park u Rijeci do 16.11. i kupite Brother multifunkcijski laserski printer, jer uz njega vam Makromikro poklanja Brother P-touch printer za naljepnice za još veću učinkovitost.

Elegantni, kompaktni i pouzdani Brother laserski višenamjenski uređaji nude mnoge mogućnosti povezivanja i troškovno učinkovitu alternativu za užurbane ili  kućne urede koji traže ispise profesionalne kvalitete. Multifunkcijski Brother printeri obavljaju funkciju ispisa, skeniranja i kopiranja i tako olakšavaju vaš rad i čine poslovne procese bržim i učinkovitijim.

P-touch pisači izvrsno su rješenje za postojane i dugovječne naljepnice koje se koriste za jasnu identifikaciju.

 • Mape datoteka, kutije za pohranu i USB ključevi
 • Važna imovina i oprema
 • Bedževi s imenima
 • Ormarići i police
 • Utikači i kablovi

Vlastite naljepnice na P-touch pisaču možete ispisivati na zahtjev i to u trenucima kada želite nešto brzo označiti. Pisači naljepnica Brother P-touch dostupni su u stolnim, ručnim i PC verzijama, a naljepnice možete ispisivati putem pametnog telefona ili tableta, te spajanjem na bežičnu ili Bluetooth vezu.

 

Brother P-touch naljepnice dostupne su u raznim bojama i veličinama za bolju organizaciju i idealne su za korištenje u:

 • Uredima

Brother P-touch pisači naljepnica pomažu tvrtkama u postizanju bolje organizacije s učinkovitim označavanjem. Od malih kompaktnih ručnih i stolnih modela s ugrađenim tipkovnicama i zaslonom, do modela povezanih sa sustavom Windows i Mac kojima možete ispisivati i putem pametnog telefona ili tableta ovi pisači naljepnica idealan su dodatak u svakom uredu.

 • Elektro instalacije

Sigurnosni propisi s područja elektro instalacija zahtijevaju označavanje, stoga su Brother P-touch pisači idealni za najčešće zadatke ove vrste. Vaše naljepnice možete ispisivati putem pametnog telefona pomoću namjenske aplikacije Brother Cable Label Too što olakšava procese rada.

 • Mrežna infrastruktura

Pravilno upravljanje kabelima bitno je za podatkovne centre i organizacije. Ispisane naljepnice jasno identificiraju mrežne kablove, prekidače, usmjerivače i drugu opremu, i tako pomažu ubrzati instalaciju i brzo riješiti mrežne probleme kada se pojave.

 • Dom i obitelj

Kompaktni i elegantni P-touch CUBE pisači naljepnica i traka su idealni za kućnu upotrebu. Povezivanje je jednostavno putem pametnih telefona Bluetooth vezom.

 • Upravljanje objektima

Postojane naljepnice Brother P-touch savršene su za označavanje inventara i izradu naljepnica s važnim sigurnosnim podacima i uputama za uporabu. Naljepnice se mogu koristiti u zatvorenom ili otvorenom prostoru.Naljepnice Brother P-touch postojane su dugi niz godina, bilo u zatvorenom ili u otvorenom prostoru. Tajna je u posebnom prozirnom laminiranom gornjem sloju koji štiti vaš tekst čak i u ekstremnim uvjetima zahvaljujući jedinstvenoj P-touch tehnologiji ispisa gdje se na naljepnice automatski nanosi sloj laminata.

P-touch laminirane naljepnice otporne su na:

 • Vodu
 • Sunčevu svjetlost
 • Kemikalije
 • Abraziju
 • Ekstremne temperature (od -80 °C do +150 °C)

Postoji mnogo načina na koje se naši životni stilovi mogu uskladiti kako bismo bili učinkovitiji u svom poslu, a Brother pisači zasigurno su jedan od njih. Provjerite našu cjelokupnu ponudu Brother printera i napravite novi korak u vašem poslovanju.

 

Vaša Makromikro grupa