Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Kako odabrati pravu ljepljivu traku?

Vodič za odabir i rukovanje ljepljivom trakom

Pred Vama je novi projekt, zadatak ili popravak koji želite i možete brzo i lako riješiti uz jednostavnu upotrebu ljepljive trake. U moru različitih tipova i brandova ljepljivih traka ponekad je teško znati, a i odlučiti se koju ljepljivu traku upotrijebiti. Bez obzira na njihovu osnovnu namjenu, razne situacije i uvjeti u kojima će se Vaš zadatak odvijati mogu zahtijevati upotrebu specifične vrste ljepljive trake koja će adekvatno odgovoriti izazovu koji slijedi.

Jeste li se ikad zapitali koristite li pravu ljepljivu traku i koristite li ju na ispravan način? Ne dopustite da Vas neinformiranost o mogućnostima specifične ljepljive trake spriječi od njene upotrebe ili dovede do potencijalne štete. Ljepljive trake često izgledaju vrlo slične, ali sve imaju jedinstvena svojstva zbog kojih su idealno prilagođene mnogim specifičnim vrstama primjena. Prije odabira prave ljepljive trake postavite si sljedeća osnovna pitanja kako biste sebi ili krajnjem korisniku pomogli u donošenju odluke o tome koju ljepljivu traku koristiti.

1) Odredite aplikaciju/površinu

2) Odredite izvedbu trake

3) Utvrdite dodatne potrebe

Na mjestu rada punom uredskih materijala, pribora i opreme, ljepljiva traka je učestalo korištena baš poput kemijske olovke. Za razne popravke, montažu i spajanje ništa nije bolje od svestrane, prenosive i za upotrebu jednostavne ljepljive trake, ali samo ako uz sebe imate prikladnu ljepljivu traku za Vaš posao. Sama količina ljepila raznih tipova ljepljivih traka toliko je dostatna da je teško znati odakle početi i kako odabrati pravu ljepljivu traku. Bilo da popravljate, montirate, spajate, omatate papire, predmete, fotografije ili poklone, sigurno Vam je cilj postići besprijekoran rezultat Vašeg rada. Ljepljiva traka (selotejp), široko je korišten uredski pribor uz koji ćete lako riješiti sve manje zahtjevne zadatke u svom uredu ili kod kuće, a mi ćemo Vam pomoći pronaći idealnu ljepljivu traku za Vas i Vaše potrebe.


Scotch ljepljive trake za svake zadatke


 

Scotch Magic nevidljiva ljepljiva traka

POPRAVITE


Nevidljiva ljepljiva traka kao brzo i trajno rješenje za popravljanje dokumenata. Održivost i superiorne performanse u jednom? Moguće je, uz Scotch Magic ljepljivu traku! Ova ljepljiva traka za svaki ured i dom pruža snažno i sigurno lijepljenje primjenom 3M pouzdane ljepljive tehnologije. Visokokvalitetna, matirana vrpca za prepravke dokumenata, označavanje i lijepljenje omotnica, fotografija, nevidljiva je prilikom nanošenja na većinu papirnih materijala.

Tekstura ljepljive trake pruža mogućnost ispisivanja olovkom ili markerom po površini trake. Skida se glatko odupirući se rasjecima, lako se reže i trga, a zbog jednostavnosti primjene i fleksibilnosti korištenja stvara manje nereda, a samim time i stresa oko korištenja. Bez obzira da li popravljate, spremate ili ukrašavate, Scotch Magic selotejp jedinstveno je dizajniran kako bi postigli željene rezultate.

Scotch Magic ljepljiva traka izrađena je od prirodnih vlakana odnosno obnovljivih materijala i namijenjena je za brojna korištenja kako u uredima tako i u okruženju Vašeg doma. Počnite koristiti traku na jedinstvene načine za rješavanje svakodnevnih problema.

Pomoću Scotch Magic selotejpa izvedite dekorativne zahvate u Vašem domu. Volite li cvijeće i aranžmane u vazama? Postavite Scotch Magic ljepljivu traku preko vrha vaze kako biste napravili ravnomjerno raspoređenu mrežu omiljenih Vam cvjetnica, zatim postavite svoje cvjetnice u prazne kvadrate između ljepljive trake. To će osigurati da Vaš aranžman bude uredno posložen i da stoji uspravno u vazi.

Scotch Crystal prozirna ljepljiva traka

ZAPEČATITE


Višenamjenska ljepljiva traka sjajne teksture za svakodnevnu uporabu. Kada je riječ o omotavanju, popravljanju, pričvršćivanju i spajanju, pravi posao se ne postiže bez Scotch Crystal ljepljive trake! Scotch Crystal je vrlo čvrsta, višenamjenska ljepljiva traka. Ovaj kristalno čisti selotejp sa sjajnim završetkom idealan je za zaštitu naljepnica i pakiranje. Traka se glatko odmotava, opire se zapetljavanju i čvrsto se lijepi.

Zahvaljujući svom dugotrajnom ljepilu s vremenom neće požutjeti, a Vaši će dokumenti, fotografije, papiri i ostali predmeti i materijali biti u istom stanju kao i na početku pakiranja. Scotch Crystal ljepljiva traka izdržljiva je i dugotrajna traka koja predstavlja izvrstan izbor višenamjenske trake za popravljanje i lijepljenje aplikacija u uredu, kod kuće ili u školi. 

Scotch rolu ljepljive trake možete pronaći i u pakiranju s praktičnim, unaprijed napunjenim stalkom za doziranje. Jednostavan stalak odmotava ljepljivu traku glatko i lako omogućavajući Vam čisto i ravnomjerno doziranje, odupirući se cijepanju i pucanju. Ovi praktični stalci odgovaraju svakom radnom mjestu i načinu rada.

Scotch Crystal ljepljiva traka pruža jaku i trajnu vezu, a idealan je izbor za zadatke koji zahtijevaju visoku vidljivost sadržaja ili dodatnu snagu lijepljenja, poput označavanja omotnica. Zahvaljujući visokokvalitetnim izvedbama i jedinstvenom dizajnu s kristalnom jasnoćom, uz ovu ljepljivu traku pristupite svakom projektu na profesionalan način. Pruža snažne ljepljive performanse za širok raspon zadataka, uključujući omatanje, brtvljenje i saniranje. Ova visokokvalitetna, višenamjenska ljepljiva traka kombinira visoku jasnoću, sjajni završetak i dugotrajnu primjenu!

Scotch obostrano ljepljiva traka

STVARAJTE


Za ostvarenje svih kreativnih ideja odaberite Scotch DoubleSided transparentnu, obostrano ljepljivu traku. Ova ljepljiva traka efikasna je alternativa čvrstim i tekućim ljepilima. Popis obaveza uvijek je sjajan početak - ali što nakon toga? Olakšajte određivanje prioriteta i poduzimanje radnji. Upotrijebite Scotch obostranu ljepljivu traku za lijepljenje naljepnica, imajući ih sve pri ruci i budite spremni za bilo kakve zadatke poput slanja pošte, naplate, izvještaja o troškovima i drugo.

Lagana pričvršćivanja koja radite tijekom raznih aktivnosti po kući obavite brzo i to točno - bez neželjenih kapljica, začepljenja i mjehurića zraka ljepila. Obostrana Scotch ljepljiva traka predstavlja uredan, čist, snažan i dugotrajan način brige o školskim projektima, foto albumima, važnim poslovnim prezentacijama i dokumentima koji se trebaju spojiti. 

Glatko klizi sa stalka za selotejp, reže se čisto i točno tamo gdje želite rezati - tako da nema otpada. Stalak se lako ponovno puni, prikladno sprema tamo gdje želite i samim time je uvijek spreman za upotrebu. Odaberite Scotch obostrano ljepljivu traku kao bolji način za predstavljanje svih Vaših divnih stvari i ideja. Izvrsno je rješenje za brze popravke, montažu ili dodatke Vašem projektu.

Budući da se rokovi u uredu uvijek približavaju, lagano pričvršćivanje i postavljanje mora biti brzo i pravilno obavljeno. Scotch obostrano ljepljiva traka uvijek je spremna za posao. Obostrana ljepljiva traka snažan je, dugotrajan način stvaranja, izrade prezentacija, maketa i raznih predmeta. Vrijedan je alat u Vašem uredu, domu ili učionici.

Scotch ljepljiva traka za zamatanje poklona

ZAMOTAJTE


Priprema poklona prava je razonoda, a uz pravu ljepljivu traku pokloni mogu izgledati besprijekorno! Satenska Scotch GiftWrap ljepljiva traka za zamatanje poklona, gotovo nevidljiva na papiru, učinit će da Vaši pokloni uvijek izgledaju uredno i neodoljivo, bez vidljivih spojeva. Savršeni poklon uvijek treba imati savršen omot.

Scotch GiftWrap ljepljiva traka za zamatanje poklona pružit će Vašim poklonima najbolje umotavanje koje možete dobiti. Snažna i sigurna za korištenje, ali i nevidljiva na omotnom papiru zahvaljujući 3M tehnologiji ljepila. Jedinstveni satenski završetak ove ljepljive trake olakšava zamatanje poklona i pruža Vašim poklonima profinjen izgled.

Jedinstveni stalak za korištenje i čuvanje ljepljive trake pomoći će Vam uredno raspolagati količinama ljepljive trake, lako se uklapa na svako radno mjesto, sprema u ladicu i uvijek je spreman obaviti posao. Jednostavnim klizanjem i glatkim, čistim rezovima, postignite željene rezultate lijepljenja i zamatanja Vaših poklona. 

Za blagdane, rođendane ili bilo koju drugu priliku poklonite svoje savršeno omotane i ukrašene poklone ovom Scotch GiftWrap ljepljivom trakom za zamatanje poklona.

Scotch Wall-Safe ljepljiva traka

SIGURNO ZALIJEPITE


Inspirativne citate, ukrase, crteže, fotografije ili umjetničke kolekcije možete zalijepiti na zidove Scotch Wall-Safe ljepljivom trakom, ne brinući se o tome hoće li oštetiti zid ili predmet koji zalijepite.

Scotch Wall-Safe ljepljiva traka namijenjena je za lijepljenje papira, crteža ili postera na zid, drvene površine, staklo, metal, ogledalo.

Odstranjuje se bez oštećenja podloge i ne ostavlja tragove na zidu. Ne postoji idealnija ljepljiva traka za ovu svrhu! Jednostavna za upotrebu, jaka i sigurna Scotch Wall-Safe ljepljiva traka čvrsto drži Vaše dragocjene crteže, ukrase, podsjetnike. Lako se i sa sigurnošću skida onda kada je vrijeme za to bez ostataka, nereda i oštećenja površine.

Uz jedinstveni stalak za selotejp koji se lako puni i sprema tamo gdje želite, dobivate onu količinu ljepljive trake koja Vam je potrebna bez zastoja, otpada i problema. 

Poslovni rokovi Vam pristižu i potrebno je izvesti kvalitetnu organizaciju Vaših zadataka? Bilo da štedite za putovanje, pokušavate živjeti zdravijim životnim stilom ili želite ostati u kontaktu s obitelji, prijateljima i poslovnim kolegama, stvaranje i čuvanje podsjetnika pomoći će Vam da ostvarite svoje ciljeve.

Stvorite mentalnu mapu, mrežu zadataka i riješite sve svoje projekte. Uklonite nered na svom radnom stolu pretvarajući zid svog doma ili ureda u promjenjivi popis obaveza. Zalijepite bilješke i podsjetnike pomoću Scotch Wall-Safe ljepljive trake, tako da u svakom trenu možete imati uvid u važne informacije, rokove i zadatke koje trebate riješiti.

Koristite Scotch Wall-Safe ljepljivu traku za prikaz, ukrašavanje i organiziranje u svom domu, uredu i učionici. Čuvajte i istaknite ono što Vas inspirira! Zalijepite stvari, preuredite ih ili premjestite kako biste napravili mjesta za više podsjetnika, popisa za kupnju ili fotografija.

Kako se koristi Scotch ljepljiva traka?

Scotch ljepljive trake na stalku jednostavne su za upotrebu. Pritom, uz nekoliko dobrih savjeta, uvijek možete uvesti nove navike u korištenju ljepljive trake i pritom spriječiti neželjene posljedice neadekvatnog načina korištenja. 


Odabranu Scotch ljepljivu traku na stalku koristite na sljedeći način:

•    Pokrenite kolut. Izvucite traku do kraja zaštitnog omota.

•    Uklonite zaštitni omot. Izrezanom oštricom na dozatoru izrežite traku tamo gdje traka više nije sjajna, već je ljepljiva na dodir.

•    Odbacite izrezani zaštitni omot. Duljina trake naznačena na pakiranju odnosi se na duljinu upotrebljive trake koja se nalazi na stalku nakon uklanjanja zaštitnog omota.

•    Sada možete početi koristiti svoju Scotch ljepljivu traku. Počnite lijepiti!

 

Nadamo se da smo Vam uspjeli predočiti sve mogućnosti 3M Scotch ljepljivih traka i da će Vam naši savjeti pomoći odabrati pravu ljepljivu traku za svaki Vaš zadatak!


Vaša Makromikro grupa

Povezani članak: 1) Rad od doma – savjeti za upravljanje radnim danom