Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Zašto koristiti originalne HP tinte i tonere?

Kada kupujete tinte i tonere za pisače, jedna od Vaših glavnih briga je hoće li kvaliteta ispisa ispuniti Vaša očekivanja. Da bi ispis bio visoke kvalitete, izbor tinte i tonera je ključan.

U moru izbora u kojem je cijena jedina vodilja postoji veliki rizik od odabira tinti i tonera niske kvalitete. Rezultat toga su netočne boje, dugo vrijeme sušenja, mrljanje stranice, te ispisi koji s vremenom blijede.

S originalnim HP tintama i tonerima možete izbjeći skupe ponovne ispise, osigurati besprijekornu izvedbu i dobiti kvalitetu koju očekujete. U nastavku teksta donosimo 3 ključna faktora zašto biste trebali koristiti originalne HP tinte i tonere.

 

     1. Kvaliteta ispisa

Iza svakog HP-ovog spremnika stoje stotine sati testiranja i godine inženjerstva i znanosti kako bi se pružilo izvrsno iskustvo ispisa. HP tinte i toneri omogućuju glatki rad pisača uz izvanredne rezultate ispisa s kojima Vaš posao neće patiti. Korištenjem originalnih HP tinti i tonera ne morate razmišljati o kvaliteti – ona će biti dosljedna svaki put i dodat će vrijednost Vašoj svakodnevici.

Kvaliteta ispisa ovisi o tintama i tonerima, stoga vrijedi potražiti one originalne. Originalni spremnici dolaze s oznakom OEM (Original Equipment Manufacturer) i dizajnirani su kako bi pružili dosljednost. Originalne HP tinte i toneri odlična su investicija koja ima brojne prednosti,od prozirne tinte, do otpornosti na mrlje, pa samim time kvaliteta ispisa nikada neće biti upitna.

Nije važno ispisujete li nešto bitno za posao ili nešto za vlastitu osobnu upotrebu – vjerojatno i dalje želite da ispis izgleda jasno i profesionalno. Upravo originalne HP tinte i toneri rezultiraju impresivnim rezultatima ispisa visoke kvalitete za učinkovito poslovanje.

 

     2. Ušteda

Rad s tintnim i tonerskim ulošcima vjerojatno je na vrhu popisa kada se radi o potrošnom materijalu za ispis.

Mnogi pisači kompatibilni su s visokoučinkovitim ili HP XL originalnim spremnicima. Visokoučinkoviti spremnici rade kao standardni i daju do dva puta veći učinak od uobičajenog. Ovo je odličan način da uštedite novac na troškovima dostave ili putovanja koja obično povezujete s punjenjem ili recikliranjem spremnika s tintom i tonerom. Za još veći kapacitet možete odabrati HP visokoučinkovite PageWide uloške za ispis velikog formata. PageWide ulošci nude do 2,5 puta veći učinak u usporedbi sa standardnim ulošcima za ispis, pružajući Vam prednost ako ovisite o čestom ispisu velikih ili širokih formata.

Za spremnike visokog učinka izdvojit ćete nešto više novca nego za standardne spremnike, ali oni su ekonomičan izbor ako redovito i puno ispisujete. XL spremnik obično će ispisati najmanje dvostruko više stranica od spremnika standardnog kapaciteta i, dugoročno gledano, korištenje ovih vrsta spremnika zasigurno je isplativije. Međutim, ako imate inkjet pisač i rijetko ga koristite, držite se standardnih spremnika s tintom kako ne biste bacali novac na tintu koja se osuši i više nije za upotrebu.

Također postoji i pouzdan način za uštedu tinte i tonera – usluga pretplate koja ima mjesečnu naknadu na temelju količine ispisa koja Vam je potrebna.

HP Instant Ink je praktična usluga pretplate s četiri razine prilagođene različitim količinama ispisa. Uz Vaš trošak temeljen na količini ispisa, nećete morati brinuti o dodatnom učinku ispisa fotografija u boji. Cijeli sustav radi automatski s pisačima s omogućenom HP Instant Ink detekcijom niske razine i automatskim slanjem zamjenskog uloška izravno na Vaša vrata.

Ova usluga zamjenjuju prazne spremnike s punima i raspoređuju troškove tijekom vremena. Uz HP Instant Ink možete ostvariti do 50% uštede na tonerima te do 70% uštede na tintama u usporedbi s prosječnim iznosom utrošenog budžeta van tarife i usluge HP Instant Ink.

Cijena tinte je ista - bilo da se radi o crno-bijelim ispisima ili onima u boji.

 

     3. Održivost

Kupnja originalnih tinti i tonera znači da imate priliku reciklirati prazne spremnike nakon što završite s njima. Svi proizvođači originalnih spremnika s tintom plaćaju da se njihovi prazni spremnici etički recikliraju uz stručno rukovanje. To ne samo da čuva okoliš, već i smanjuje ovisnost o neobnovljivim izvorima energije.

U okviru programa recikliranja potrošnog materijala HP Planet Partners, HP je do danas reciklirao više od 875 milijuna tintnih i tonerskih ispisnih uložaka koji su prikupljeni od strane njihovih klijenata. Prilikom proizvodnje novih ispisnih uložaka, HP koristi 45% ili više reciklirane plastike za sve tonerske uloške i za 80% tintnih uložaka. Uz HP Instant Ink za tintne je ispisne uloške potrebno manje ambalaže i manje pošiljaka, čime se potrošnja energije smanjuje za 69%, a potrošnja vode za 70%.

U sklopu HP-ovog programa zbrinjavanja i recikliranja potpuno besplatno možete predati Vaše stare spremnike. Time patrone ne ostaju na odlagalištima i okoliš nije dodatno prekriven plastikom. Nijedan proizvođač kompatibilnih spremnika ne preuzima ovu obvezu, stoga se korištenje originalnih HP tinti i tonera možda čini kao mali korak, ali taj korak može napraviti veliku razliku.

Korištenje originalnih HP tinti i tonera nema skrivene troškove i štedi Vaše dragocjeno vrijeme – nema ponavljanja ispisa stranica, rješavanja problematičnih uložaka, servisiranje pisača radi čišćenja ili zamjene dijelova. HP tinte i toneri utječu na povećanje produktivnosti i čuvaju Vaše pisače od nepotrebnih kvarova.

Odaberite originalne HP tinte i tonere i investirajte u Vašu budućnost i budućnost Vašeg poslovanja.

 

Vaša Makromikro grupa