Akcije i popustiAkcije i popusti Tinte i toneriTinte i toneri

Zašto je dobro imati uništavač papira u Vašem uredu?

Uništavanje papira ili dokumenata presudno je za sigurno očuvanje povjerljivih i osjetljivih podataka, bez obzira jesu li to Vaši osjetljivi podaci ili podaci Vaših klijenata. U svakodnevnom poslovanju, tvrtke učestalo dolaze do datoteka osjetljivog sadržaja; primjeri su računi, financijski izvještaji, marketinški planovi,  spisi zaposlenika, pa čak i dostavni paketi. Bilo da radite u velikoj korporaciji, nekomercijalnoj organizaciji ili malom poduzeću, korištenjem uništavača za usitnjavanje papira na trake ili fine komade osiguravate niz benefita kako za Vas i Vašu tvrtku tako za prirodu i okoliš. 


Pet razloga zašto je dobro koristiti uništavače papira:


1.    Ostanite uvijek u skladu sa zakonom 

Postoje pravni okviri kojima se štite osobni podaci i određuju povrede protoka osobnih podataka. Isti zakoni kažnjavaju nepropisno odlaganje dokumenata osjetljivog i povjerljivog sadržaja. Organizacije koje zadržavaju osobne podatke i pritom ih zanemaruju, suočavaju se s financijskim i pravnim posljedicama.

Iz tog razloga, brojne tvrtke koriste uređaje za usitnjavanje papira kako bi se riješili povjerljivih dokumenata ili dokumenata koji se više ne koriste i na taj način ostali uvijek u skladu sa zakonom. 


 

2.     Zaštitite prirodu i adekvatno reciklirajte 

Većina tvrtki želi istaknuti svoju ekološku osviještenost, a recikliranje papira jedan je od načina da Vaša tvrtka pokaže napore koje ulaže u brigu o okolišu. Izgaranje otpadnog papira može biti sigurno, ali daleko od toga da je ekološki prihvatljivo.

Usitnjavanje poslovnih papirnih dokumenata uz pomoć uništavača, znatno olakšava recikliranje jer usitnjeni papir jednostavno možete spremiti u vreću i otpremiti u pogon za reciklažu.

 

 

 

3.    Osigurajte sigurnost i spriječite krađu povjerljivih podataka Vaše tvrtke i zaposlenih

Neželjeni protok privatnih poslovnih informacija kao i krađa identiteta uobičajeni je zločin kriminalaca ili konkurencije s ciljem izvlačenja i neovlaštenog korištenja osobnih podataka i poslovnih informacija Vaše tvrtke. Neophodna je zaštita i sigurnost ne samo podataka Vaše tvrtke i klijenata već i Vaših zaposlenika.

Vaša je odgovornost osigurati sigurnost tvrtke i protoka informacija, kao i sigurnost osobnih podataka Vaših zaposlenika.

Bez obzira koju vrstu posla vodite, gotovo sigurno ćete prikupiti neke osjetljive podatke: bilješke sa sastanka, detalji o osoblju, budući poslovni razvoj i  podaci o prodaji , podatke o Vašim zaposlenicima, klijentima i tvrtki, a usitnjavanje papira omogućuje Vam brzo i jednostavno zbrinjavanje osjetljivih dokumenata.

Kako bi na što uspješniji i kvalitetniji način zaštitili Vašu tvrtku, zaposlenike i klijente koristite provjerene uništavače papira

Fellowes uništavač papira sigurno će usitniti i zbrinuti Vaše dokumente, te će uslijed potrebe, prihvatiti kreditne kartice i spajalice! Kada se prebaci u položaj zaključavanja, patentirana sigurnosna brava Fellowes uništavača sprječava slučajno aktiviranje Vašeg modela uništavača, što ga čini idealnim izborom uređaja za navedene svrhe bilo za ured ili dom. U našoj web ponudi možete pronaći Fellowes uništavače za kućne ili uredske potrebe različitih kapaciteta od 11 do 68 litara s mogućnošću prihvata od 50 do 350 listova A4 papira

 

4.    Uštedite prostor i vrijeme 

Uništavači dokumenata pomažu u održavanju urednosti Vašeg radnog okruženja. Ručno kopiranje ili rezanje dokumenata može potrajati, stoga ćete uz pomoć uništavača papira uštedjeti Vaše vrijeme i prostor. Na kraju, usitnjavanje papira smanjuje količinu otpadnog papira. Usitnjeni papir obično zauzima manje volumena u spremniku za recikliranje papira od neusitnjenih dokumenata.

Zahvaljujući našem bogatom asortimanu Fellowess uništavača, Vaše će uništavanje dokumenata biti brzo i jednostavno. 

Fellowes Powershred 36C može usitniti do 6 listova papira istovremeno na poprečno rezane trake, a ako tražite uništavač većeg kapaciteta tada odaberite Fellowes Automax 350C koji istovremeno usitnjava do 12 listova papira, dok će za svega 8 minuta usitniti do 350 listova!

5.    Zaštitite Vaš ured  

Gomilanjem poslovnih dokumenata i papira stvara se savršena podlogu za veću štetu uslijed neželjenih nepogoda poput požara i širenja vatre. Kako biste izbjegli gomilanje nepotrebne količine papirnih dokumenata, potrebno ih je redovito uništavati i adekvatno reciklirati. Usitnjavanje dokumenata kvalitetnim uništavačima dokumenata i njihovom reciklažom osigurajte adekvatnu organizaciju poslovnih dokumenata i arhivirajte samo one papire neophodne za Vaše poslovanje te na taj način spriječite razne opasnosti koje stvara višak papira u uredima. 

Uništavači dokumenata neophodan su uredski uređaj kako za organizaciju i strukturu poslovnih dokumenata tako i za zaštitu od protoka povjerljivih informacija i sigurnost poslovanja Vaše tvrtke. Provjerite već danas našu ponudu Fellowes uništavača dokumenata te ovisno o specifikacijama uređaja i Vašim potrebama, odaberite onaj koji najviše odgovara Vašem uredu i poslovnim procesima Vaše organizacije. 


Vaša Makromikro grupa 
 

Povezani članak:  1) Eko proizvodi za ekonomičnost poslovanja 
                              2) Vodič za odabir i rukovanje fotokopirnim papirom