Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

XIAOMI 12T - PREDNARUDŽBE

Za mega trenutke!

Predstavljena je nova serija Xiaomi pametnih mobitela iz serije 12T – 12T i 12T Pro. Ove izvrsne mobitele modernog dizajna i zavidnih performansi možete pronaći u našoj ponudi i prednaručiti ih za vrijeme trajanja promotivnog razdoblja.

Xiaomi 12T Pro pokreće procesor Snapdragon 8+ Gen1 izrađenim u 4 nm najsuvremenijem procesu, koji značajno poboljšava performanse procesora i grafičke kartice, te smanjuje potrošnju svakog od njih za 33% i 30%. Sadrži masovni sustav hlađenja i odvoda topline koji se sastoji od parne komore kako bi se osigurala glatka i stabilna izvedba i izbjeglo pregrijavanje.

Xiaomi 12T pokreće vodeći MediaTekov čipset — MediaTek Dimensity 8100-Ultra, koji je izgrađen u 5 nm proizvodnom procesu. Čip je u potpunosti nadograđen novom strukturom procesora, što povećava performanse i energetsku učinkovitost, kao i predmemoriju, pohranu i brzinu takta.

Novi Xiaomi 12T i 12T Pro dolaze s potpuno novim sustavom kamera za maksimalno korisničko iskustvo uz poboljšane performanse i nove kreativne načine za izradu novih sadržaja.

Profesionalni sustav kamera rezolucije 200 MP, podržane revolucionarnim hardverom i naprednim algoritmima umjetne inteligencije, Xiaomi 12T Pro donose prikaz visoke jasnoće, iznimno dobru noćnu fotografiju i brzo izoštravanje slike. Ove značajke s nizom drugih optimizacija, omogućuju snimanje detalja, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja ili pri snimanju objekata koji se brzo kreću – bez gubitka fokusa.

Kamera donosi 2x povećanje koje može iskoristiti mogućnosti velikog 1/1,22″ senzora za snimanje portreta. Uz značajke Xiaomi ProCut i Ultra burst, Xiaomi 12T Pro pomaže u inteligentnom izrezivanju i stvaranju profesionalnog sadržaja. Uz to Xiaomi 12T Pro podržava 8K video u punoj rezoluciji.

Xiaomi 12T sadrži sustav trostruke kamere: 108 MP primarna kamera, 8 MP ultraširoka te 2 MP makro kamera, kao i izvrsne performanse pri slabom osvjetljenju koje rezultiraju oštrim i svijetlim fotografijama.

Oba modela imaju veliku bateriju kapaciteta 5000 mAh te podržavaju 120 W brzog punjenja za 100%-tni kapacitet baterije za samo 19 minuta.

Njegov 6,67'' AMOLED zaslon poboljšan je AdaptiveSync značajkom koja dinamički prilagođava brzinu osvježavanja na temelju pregledanog sadržaja. Adaptivni način čitanja također smanjuje količinu emitiranog plavog svjetla kako bi čitanje bilo olakšano, a vid zaštićeniji.

Kupci novog modela ponovno imaju aftersale pogodnosti u obliku 6 mjeseci dodatnog jamstva za ekran i 3 mjeseca YouTube Premium pogodnosti.

U našoj ponudi možete pronaći Xiaomi 12T u crnoj boji s 8GB RAM-a i 128GB memorije za pohranu i Xiaomi 12T Pro, također u crnoj boji s 8GB RAM-a i 256GB memorije za pohranu.

Prednaručite u razdoblju od 5.10.2022. do 12.10.2022. i dobit ćete Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite robotski usisavač gratis.

 

Vaša Makromikro grupa