Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Sve za Vaš ured

S ponosom Vam predstavljamo novu internetsku trgovinu Makromikro grupe

Makromikro grupa d.o.o., kao jedna od vodećih kompanija na domaćem tržištu u segmentu prodaje uredskog materijala, papirne konfekcije i informatičke opreme, ulazi spremno i odlučno u rastućem smjeru ka novim poslovnim uspjesima. Svjesni utjecaja digitalnog okruženja na svakodnevni život i poslovanje, odlučili smo okrenuti list i prihvatiti novi pristup cjelokupnom poslovanju.

Vođeni željom za novim i modernijim pristupom kupcima odlučili smo se za uvođenje promjena kroz:
 
•    rebranding
•    digitalizaciju poslovanja.


Digitalna transformacija poslovanja približava nas Vama, našim kupcima kako bi što kvalitetnije i efikasnije proveli i isporučili svaku Vašu narudžbu, olakšali posjet našoj internetskoj trgovini i poboljšali komunikaciju s prodajnom podrškom. U centru svih digitalnih procesa i pokazatelja, povezujemo različite kanale distribucije informacija s ciljem pružanja bolje ponude i usluge. 

U svrhu toga, provodimo rebranding i uvodimo promjene postojeće internetske trgovine u dva aspekta: funkcionalnost i redizajn. Implementacijom novog dizajna naše internetske trgovine stavljamo naglasak na čist i jasan prikaz uredskih artikala i pojednostavljen proces naručivanja. Preciznom i detaljnom kategorizacijom artikala brzo i lako ćete pronaći traženi artikl i vezani proizvod pri čemu je asortiman proizvoda namijenjen pravnim i fizičkim osobama. Informacijama o cijeni, dostupnosti artikla, pripadajućim opisima i sustavom atribucije podižemo kvalitetu korisničkog iskustva i informiranost na višu razinu. S naglaskom na Vaše preferencije, redizajnom internetske trgovine komuniciramo sveobuhvatnu ponudu artikala za svaki ured!


 

 
 

Funkcionalni aspekt internetske trgovine najviše se ističe u segmentu potrošačkog iskustva u procesu kupnje putem internetske trgovine. Naša nova user friendly internetska trgovina pruža bolju i precizniju tražilicu proizvoda. Primjenom sustava rabata i segmentacije kupaca svaki kupac s obzirom na količinu kupnje dobiva odgovarajući rabat na sve grupe proizvoda.Kroz razvijeno korisničko sučelje omogućavamo: brzo ponavljanje i kreiranje nove narudžbe, praćenje statusa i uvid u prethodne račune i narudžbe. Bilo da opremate postojeći ili novi ured uredskim namještajem, tintama, tonerima, uredskim materijalom, informatičkom opremom ili potrošačkom elektronikom u ponudi Makromikro grupe pronaći ćete sve za Vas i Vaš ured. 

Proširenjem ponude promotivnih artikala i pružanjem usluge tiska, ispunjavamo sve Vaše potrebe, a novim pristupom poslovanju stavljamo naglasak na ostvarenje Vaših poslovnih ciljeva. U centru našeg poslovanja i dalje ste Vi, pri čemu se usmjeravamo ka poboljšanju Vašeg iskustva korištenja naše internetske trgovine kao i međusobnoj komunikaciji koju ostvarujemo na gotovo svim digitalnim kanalima. Novim logotipom Makromikro grupe ističemo uvijek prisutni rast i razvoj uspješnog poslovanja, uzajmanog povjerenja i suradnje.

Pozivamo Vas da isprobate sve prethodno spomenute, ali i brojne druge funkcionalnosti naše nove internetske trgovine!

Vaša Makromikro grupa