Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

PRE-SALE! Acer Predator Helios 16 | 18

Acer Predator Helios 16 i Helios 18 su najnoviji dodaci u Acerovoj seriji gaming laptopa. Dolaze s impresivnim specifikacijama koje će zadovoljiti čak i one najzahtjevnije.

Jedna od najvažnijih značajki ovih laptopa je Intelov i9 procesor 13. generacije koji pruža brzinu i performanse potrebne za igranje najnovijih igara, a uz to donosi i druge napredne značajke poput Thunderbolt 4 tehnologije i Wi-Fi 6E podrške.

Prednosti ovih laptopa ne završavaju samo s impresivnim procesorom. Helios 16 i 18 imaju NVIDIA GeForce RTX 4070 grafičku karticu, 32 GB DDR4 RAM-a i 1 TB NVMe PCIe SSD-a, što znači da će igrači imati dovoljno snage i prostora za pohranu za igre i druge aplikacije.

 

 

Oba laptopa dolaze s podrškom za G-SYNC tehnologiju koja će zasigurno pružiti izvrsno iskustvo igranja s brzim i glatkim prikazom.

Kao dodatnu pogodnost, Acer nudi 4 godine jamstva za sve prednarudžbe do 10.4.2023.* Ovo jamstvo je dvostruko dulje od uobičajenog jamstva od 2 godine i pruža dodatnu sigurnost za vaš novi laptop.

Acer Predator Helios 16 i Helios 18 su definitivno vrijedni ulaganja ako tražite vrhunsko iskustvo i želite se istaknuti besprijekornom igrom.

Ne propustite priliku i budite među prvim kupcima izvrsnog Acer Predator Helios laptopa.

Iskoristite rijetku pogodnost u svijetu informatičke opreme i napravite svoju prednarudžbu do 10.4.2023.* za nevjerojatne 4 godine jamstva.

 

 

Vaša Makromikro grupa

 

*isporuka od 15.04.2023.