Akcije i popustiAkcije i popusti Tinte i toneriTinte i toneri

Postavite epske standarde

U tijeku je naša super ponuda Samsung Galaxy S serije pametnih telefona. Samsung S22, S 22+ i S22 Ultra donose nove i jedinstvene oblike kreativnog izražavanja.

Dizajn tankog okvira kod Samsung Galaxy S22 i Samsung Galaxy S22+ prelijeva se u simetričan polirani okvir za ekspanzivan, uravnotežen zaslon.

Kao završni dodir, monokromatsko kućište kamere okružuje linearni sustav kamera. Trostruka stražnja kamera i selfie kamera nude inovativni hardver i softver kamere tako da možete jednostavno snimati galeriju punu sadržaja vrijednog dijeljenja.

Najveći napredak osjetit ćete u video tehnologiji, automatska brzina kadrova usklađuje brzinu sličica po sekundi s vašim okruženjem, a Super Night Solution uklanja šum u svakom kadru za visokokvalitetne, živopisne snimke bilo da ste na suncu ili pod zvijezdama.

Svako korištenje Samsung Galaxy S22 i S22+ uređaja bit će spektakularno!

Samsung Galaxy S22 Ultra donosi snagu Notea. Njegov tanak dizajn prelijeva se u simetričan okvir za uravnotežen zaslon. Kao završni dodir, linearni sustav kamera naglašen je prstenovima za zrcalne leće.

Ovo je prvi Galaxy s ugrađenom S Pen olovkom. Telefon je okružen poliranim, zaštitnim aluminijskim okvirom, a sa svojom ocjenom vodootpornosti IP68, S22 Ultra i S Pen olovka mogu podnijeti i prskanje.

Poboljšana umjetna inteligencija prenosi 5000 mAh energije iz baterije, inteligentno se prilagođavajući načinu na koji koristite svoj telefon. Takav način štedi energiju kada Vam je najpotrebnija i produljuje vijek baterije

Samsung Galaxy S22 Ultra neće vas prestati oduševljavati spektakularnim performansama i dizajnom.

 

Provjerite našu super ponudu Samsung Galaxy S serije i postavite epske standarde u svakodnevnom životu.

Super cijene i izvrsna ponuda vrijede od 23.09. do 30.09.2022. ili do isteka zaliha i vrijede na web shopu i u poslovnicama Makromikro grupe.

 

Vaša Makromikro grupa