Akcije i popustiAkcije i popusti Tinte i toneriTinte i toneri

Otvorena je nova maloprodajna poslovnica Makromikro grupe

S velikim zadovoljstvom obavještavamo Vas da je OTVORENA nova poslovnica Makromikro grupe u Rijeci.

Zaputite se u Marti Retail Park trgovački centar već danas na adresi Martinkovac 127 i posjetite nove prostore moderne poslovnice Makromikro grupe koja se prostire na više od 140 m².

Otvorenjem nove poslovnice namjeravamo se približiti potrebama i željama naših kupaca i biti omiljeno mjesto za pronalazak i kupovinu modernih uređaja za dom, ured, obitelj i slobodno vrijeme.

U novom, modernom okruženju, svojim kupcima želimo predstaviti novitete u našem asortimanu – odličan izbor TV i AV opreme za svačiji ukus, gaming opremu za ozbiljne igrače te široki izbor pametnih satova i drugih gadgeta. Vrhunska ponuda u poslovnici sastoji se od velikog broja prvoklasnih proizvoda naših partnera – LG, Dyson, Lenovo, Xiaomi, Garmin i mnogih drugih.

Povodom otvorenja pripremili smo brojna iznenađenja i super popuste na široki asortiman IT opreme i potrošačke elektronike kao i dodatne atraktivne akcije na Logitech gaming asortiman, Dyson asortiman, Lenovo laptope i monitore i Xiaomi asortiman.

Naši promotori te ljubazno i stručno osoblje demonstrirat će proizvode i pružiti uslugu besplatnog savjetovanja. Za još bolju zabavu i iskustvo kupovine pripremili smo sitne poklone za naše kupce i vrhunsku nagradu za one najsretnije – LG smart TV!

U cijeli projekt ušli smo s puno ljubavi i entuzijazma stoga se ovom prilikom želimo zahvaliti svim našim vjernim kupcima i poslovnim partnerima na povjerenju i dugogodišnjoj uspješnoj suradnji koji su nas doveli do ovog novog poglavlja u našem poslovanju.

 

Informacije o novootvorenoj poslovnici - Rijeka:

Adresa: Martinkovac 127
Tel: 051/680-680
E-mail: prodaja-ri@makromikro.hr
Radno vrijeme: pon-ned: 09:00 - 21:00 h

 


Detalje nagradne igre provjerite ovdje.

Sve uvjete i pravila nagradne igre provjerite ovdje.        


Doživite spoj modernog dizajna, novih trendova i vrhunske tehnologije!        

Veselimo se Vašem dolasku!
 

Vaša Makromikro grupa