Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Na tržište je stigao novi, intuitivan čitač kartica. Evo zašto Vam je potreban

Koliko puta Vam se dogodilo da niste u mogućnosti u trenutku naplatiti Vaš rad jer netko nije uz sebe imao dovoljno gotovine? Odlazak na bankomat, gubljenje dragocjenog vremena i doza neugodnosti u kojoj se nalazite – sve su to trenutci u kojima poželite imati mogućnost kartičnog plaćanja.

Kartična plaćanja su brza i učinkovita, ali do sada su zahtijevala ugovore, provizije i veće poslovanje. Ako k tome svemu želite imati široku lepezu kartica koje primate, za manje poduzetnike i obrtnike kartična plaćanja postaju skup sport.

Za takve imamo izvrsno rješenje – SumUp Air!

 

Što je SumUp Air?

SumUp Air čitač kartica olakšava prihvaćanje plaćanja i upravljanja Vašim poslovanjem. Besplatna SumUp aplikacija s čitačem kartica SumUp Air olakšava plaćanje karticama i čini ga dostupnim svima. Čitač kartica SumUp Air putem Bluetootha uparuje se s Vašim pametnim telefonom na koji ste prethodno skinuli besplatnu SumUp aplikaciju i prihvaća sve debitne i kreditne kartice, PayPal, Apple Pay i Google Pay.

SumUp Air je opremljen NFC-om, Bluetoothom i integriranom Li-ion baterijom te postavlja standarde klasičnim POS terminalima za kartično plaćanja. Milijuni poduzetnika i obrtnika te raznih pružatelja usluga zahvaljujući SumUp usluzi imaju pristup financijskim uslugama. Korištenje SumUp Air čitača kartica i aplikacije ne zahtijeva papirologiju, ugovore, skrivene naknade, birokracije i raznih iznenađenja - jedini i jedinstveni trošak je 1,95% po svakoj transakciji.

 

Kome je SumUp namijenjen?

SumUp Air je namijenjen svima, a posebno onima u pokretu, na terenu ili kao kompaktno rješenje onima koji druge ne žele zamarati kompliciranijim načinima poslovanja.

•             Maloprodaje, prodavaonice hrane, kioske...

•             Transport – taxi

•             Saloni ljepote, frizeri, wellnessi...

•             Kafići, restorani, barovi...

•             Obrti – dizajneri, majstori, vrtlari, fotografi...

•             Tržnice OPG-a, ribarnice...

 

 

Čime god se bavili, čitač kartica SumUp Air savršen je način da Vaše poslovanje obrađuje plaćanja.

Obrtnici, mali poduzetnici pa čak i veće tvrtke koje počinju s poslovanjem odlučuju se za SumUp. Zahvaljujući SumUp aplikaciji i uređaju možete omogućiti Vašim klijentima da biraju kako će platiti - bilo da je to putem čipa i PIN-a, dodirom kartice ili telefona.

 

Aplikacija olakšava upravljanje Vašim katalogom artikala, izgradnju web shopa, izdavanje faktura, slanje veza za plaćanje i postavljanje QR kodova.

Ovi alati su intuitivni i ne uključuju obvezujuće ugovore – sve što plaćate je fiksna naknada po transakciji u iznosu od 1,95%, bez obzira na to trebate li mobilno POS rješenje ili tražite nove načine za unapređenje poslovanja.

 

Kako SumUp funkcionira?

SumUp Air čitač kartice sastoji se od tipke za uključivanje, utora za umetanje kartice i utora za micro USB napajanje. Njegova dugotrajna baterija podržava čak do 500 transakcija s jednim punjenjem, što ga čini idealnim za naplate kada ste udaljeni od sustava napajanja.

Kada je riječ o lokalnim karticama i bankama, od datuma transakcije do dana kada sredstva zaprimite na Vaš bankovni račun može proći do 3 radna dana. Ako ne želite primati dnevne isplate, dostupna Vam je mogućnost tjednih i mjesečnih isplata. Učestalost isplata birate u postavkama i možete je mijenjati u bilo kojem trenutku.

Na Vašem SumUp profilu možete organizirati Vaše artikle i usluge u praktične kategorije kako bi pojednostavili transakcije i prodaju učinili lakom i bržom. Za slučaj da se istim čitačem kartica koristi više zaposlenika, svakome od njih možete otvoriti zasebne profile. Zahvaljujući ovoj mogućnosti imate uvid u promet i zabilježene napojnice za transparentnije poslovanje i zadovoljnije zaposlenike. Uz SumUp Air olakšano je postavljanje stopa poreza na promet, dodavanje opcija napojnice i izdavanje povrata.


SumUp je izvrstan, transparentan, jednostavan i mobilan način beskontaktnog plaćanja koji čeka na Vas! Postanite dio SumUp zajednice i oduševite Vaše kupce i klijente ovom pogodnošću. Naručite već danas iz naše ponude čitač kartica SumUp Air!


Vaša Makromikro grupa