Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Kako uštedjeti na kupovini tinti i tonera za printere?

Ispunili ste sve uvjete, riješili tekuće zadatke, popunili svu dokumentaciju, a sljedeće što trebate napraviti je pustiti sve te papire na printanje i dostaviti važne dokumente. I tu se iznenada pojavi neželjeni problem – printer nema dovoljno tinte ili tonera. Pitate se „Zašto baš sada?“, „Zašto baš meni?“ i razna druga pitanja. Rokovi Vas pristižu, naručivanje putem webshopa u tom trenu nije opcija, pa već u sljedećem trenutku odlazite u potragu za novom tintom ili tonerom zbog čega dodatno gubite vrijeme, a i novac.

Na sreću, i za takve situacije postoji rješenje - HP Instant Ink!

 

     1. Što?

HP Instant Ink je izvrsna usluga na tržištu zahvaljujući kojoj dobivate dostavu ispisnih uložaka do Vaših vrata i to onda kada Vam zatrebaju. Dostava će doći točno na vrijeme – prije nego Vam ponestane tinte ili tonera. Printer će poslati obavijest putem aplikacije i Vaš će komplet ispisnih uložaka biti poslan automatski.

U HP Instant Ink uslugu obuhvaćena je:

 • zamjena i pametna dostava
 • ušteda na ispisnim ulošcima
 • jednostavna usluga s fleksibilnim tarifama koje lako možete mijenjati ili otkazivati
 • vraćanje starih uložaka za odgovorno recikliranje

Registrirajte se i odaberite tarifu koja Vam najviše odgovara, ovisno o tome ispisujete li rijetko ili često. Kada se registrirate, na vrata Vašeg ureda ili doma bit će dostavljen komplet dobrodošlice, a ispisni uložak koji dobijete poseban je i funkcionira samo uz HP Instant Ink uslugu.

 

     2. Kako?

HP Instant Ink temelji se na stranicama, a ne ispisnim ulošcima, stoga odaberite tarifu na temelju broja stranica koje ispisujete svakog mjeseca. U slučaju da jedan mjesec ispišete manje stranica, ostatak će Vam se prebaciti u drugi mjesec, a u slučaju da jedan mjesec zatrebate više s lakoćom možete kupiti dodatne stranice. Tarifu u svakom trenutku možete promijeniti ili otkazati bez dodatnih troškova, a nadzorna ploča u aplikaciji HP Smart omogućuje Vam praćenje broja stranica koje ste ispisali tijekom mjeseca.

 • Tarife za tintne ispisne uloške kreću se od 8,99 kuna mjesečno do 219,99 kuna mjesečno.
     • 15 stranica – rijetko
     • 50 stranica – povremeno (preporučeno za kućanstva)
     • 100 stranica – umjereno (najpopularnije)
     • 300 stranica – često (preporučeno za male tvrtke)
     • 700 stranica – posao
       
 • Tarife za tonerske ispisne uloške kreću se od 17,99 kuna mjesečno do 229,99 kuna mjesečno.
   
     • 50 stranica
     • 100 stranica
     • 400 stranica
     • 800 stranica
     • 1500 stranica  

     3. Zašto?

U sklopu Instant Ink usluge HP nudi mogućnosti recikliranja Vaših starih ispisnih uložaka. Prilikom dostave novih ispisnih uložaka istovremeno se obavlja prikup i zbrinjavanje starih i praznih ispisnih uložaka. Na taj način čuva se okoliš i štedi Vaš budžet.

Uz HP Instant Ink ostvarite do 50% uštede na tonerima te do 70% uštede na tintama u usporedbi s prosječnim iznosom utrošenog budžeta van tarife i usluge HP Instant Ink. Cijena tinte je ista - bilo da se radi o crno-bijelim ispisima ili onima u boji.

U okviru programa recikliranja potrošnog materijala HP Planet Partners, HP je do danas reciklirao više od 875 milijuna tintnih i tonerskih ispisnih uložaka koji su prikupljeni od strane svojih klijenata. Prilikom proizvodnje novih ispisnih uložaka, HP koristi 45% ili više reciklirane plastike za sve tonerske uloške i za 80% tintnih uložaka. Uz HP Instant Ink za tintne je ispisne uloške potrebno manje ambalaže i manje pošiljaka, čime se potrošnja energije smanjuje za 69%, a potrošnja vode za 70%.

Registrirajte se već danas i zaboravite na sve neugodnosti koje ste ikada imali kada Vam je ispis bio najpotrebniji. Brinite o okolišu i Vašem budžetu, a HP će brinuti o Vašim tintama i tonerima. HP Instant Ink je jedina pretplata od koje nikada nećete odustati. Ispisujte bezbrižno i bez prekida uz ovu nevjerojatnu uslugu dostave tinti i tonera.

 

Vaša Makromikro grupa

 

Povezani članci:   1) 5 najboljih printera za studente
                              2) Top 5 laserskih printera za urede
                              3) Kako odabrati tintu i toner za printer?
                              4) Zbrinjavanje tinti i tonera
                              5) Najam printera
                              6) Vodič za odabir i rukovanje fotokopirnim papirom
                              7) Inkjet ili laserski printer?
                              8) Originalne ili zamjenske tinte i toneri
                              9) Tinta ili toner – što odabrati?