MAKROMIKRO GRUPA | Za velike i MALE poslove. Saznaj više

Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Kako organizirati i dekorirati prostor brzo i bez oštećenja?

Odlučili ste napraviti male promjene u organizaciji i dekoru Vašeg doma ili ureda, ali ne želite oštetiti zidove i inventar? Ako u cjelokupnom procesu organizacije i uređenja prostora želite uštedjeti na vremenu i alatima, te izbjeći bespotrebno bušenje rupa u zidovima, letvicama i vratima, tada će svaka izvedba biti još bolja!
 

1. Što su ljepljive držač-trake?

Odlična alternativa priboru i strojevima za montiranje i uređenje prostora dolazi iz 3M-a! To su Command dvostrane ljepljive držač-trake raznih dimenzija i nosivosti pomoću kojih u tren oka možete spojiti dvije komponente zajedno. Ove inovativne ljepljive trake možete koristiti za pričvršćivanje polica, kukica, vješalica, slika i raznih dekoracija kojima ste odlučili uljepšati Vaš prostor.

Revolucionarna Command uklonjiva, obostrana ljepljiva držač-traka idealna je za:

• lijepljenje papira i fotografija

• učvršćivanje vješalica i raznih držača

• postavljanje lakših ogledala, zidnih satova i polica

• postavljanje natpisa i manjih ploča u uredu za suho brisanje

• postavljanje ploča od akustične pjene

• dekoriranje blagdanskim i drugim ukrasima za dom i ured

Command ljepljive držač-trake čvrsto se lijepe na razne površine, predmete i stolariju poput drva, keramičkih pločica, sjajnih i polusjajnih obojenih zidova ili metala, obojenih betonskih blokova od šljake, laminata, stakla i drugih glatkih površina.

 

Kombinirajte ih ovisno o nosivosti, veličini i težini predmeta koji želite spojiti ili pričvrstiti:

Nosivost 450 grLjepilo držač-traka Command 3M 17022 – prigodna za učvršćivanje raznih vješalica, lakih predmeta, plakata, fotografija i slično

Nosivost 1,8 kgLjepilo držač-traka Command 3M 17202 – objesite okvire za slike, lakša ogledala i zidne satove, natpise, ukrase, ploče od akustične pjene i ostale ukrase za dom

Nosivost 7,2 kgLjepilo držač-traka Command 3M 17206 – prigodna za učvršćivanje raznih vješalica, lakih predmeta, okvira slika, lakših ogledala, ukrasa, ploča za pisanje i slično

 

2. Kako koristiti ljepljive držač-trake u organizaciji i dekoriranju prostora?

Uz Command ljepljive držač-trake brzo i lako izvršite razne poslove pripreme, ukrašavanja, dekoriranja, organizacije, montaže i svega što je potrebno. Ove trake sadrže obostrano ljepilo, lijepe se na kontakt i uklanjaju se lako - bez tragova ljepila! Zahvaljujući tome, možete brzo i bez muke reorganizirati inventar Vašeg prostora, pohraniti uredski pribor, dizajnirati izgled ureda i posvetiti se ostalim zadacima i obavezama, dok istovremeno Vaše površine ostaju neoštećene.
 

• Pohrana i organizacija predmeta u prostorima doma ili ureda

Command držač trake pomoći će da reorganizirate prostor svojim potrebama i maksimalno iskoristite uredski namještaj poput stražnje strane vrata ili unutarnje strane uredskih ormara i ormarića. Na tim mjestima, uz odgovarajuću držač-traku pričvrstite laganu kutiju za pohranu ili policu i pohranite svoje stvari - od cipela i predmeta za izradu do ukrasa za kosu, malih ručnih alata, individualno pakiranih grickalica, kozmetičkih preparata, igračaka i sličnog. Uz Command ljepljive držač-trake, brzo i lako prenamijenite Vaš prostor u sobu za edukaciju zahvaljujući dovoljno čvrstoj nosivosti koja će sa sigurnošću držati i istaknuti bitne detalje na zidu tijekom održavanja prezentacije. Kao praktični alat za vješanje predmeta poput vrećica, torbi, uredskih slušalica i razne opreme poslužit će Vješalica ljepljiva Command. Prozirna vješalica s ljepljivom površinom idealno će se uklopiti u svaki interijer i služiti svojoj svrsi. Kada dođe vrijeme za promjenu dekora ili reorganizaciju prostora, 3M Command ljepljive držač-trake čiste se i uklanjaju s površina bez oštećenja.

 

• Dizajn prostora, dodatna funkcionalnost inventara i dekoracija

Organizirajte i postavite razne ploče za pisanje, zalijepite važne plakate i oznake kako biste istaknuli Vašu profesionalnost, zadane rokove i prioritete u izvedbi radnih zadataka. Pričvrstite obavijesti u uredu ili mijenjajte prigodne dekoracije za topliji ugođaj. Command držač-trake odlične su i u kreativne svrhe. Pretvorite Vaše zidove u galeriju fotografija ili uokvirenih umjetnina! Napravite prekrasan kolaž koji neće oštetiti Vaše zidove. Uz Command držač-trake možete personalizirati Vaše prostorije i osjećati se ugodno u njima. Kada organizirate prigodni tulum ili želite Vaš prostor ukrasiti – Command držač-trake pomoći će Vam u svemu što ste zamislili. Lijepite ukrase direktno na zid ili površinu bez straha da će se odljepljivati ili padati. Izbjegnite nepotrebno bušenje zidova, postavljanje kvačica i ukrasite prostor za zabavu u tren oka! Command držač-trake uvode inovaciju u organizaciji i uređenju svakog prostora. Korisna su i praktična rješenja uz koja ćete bez muke izvršiti poslove lijepljenja i koja će adekvatno i profesionalno zamijeniti čavle, pribadače, kvačice i ljepljivu traku.

Uštedite Vaše vrijeme i novac, te zaštite zidove i površine zahvaljujući revolucionarnim držač-trakama dizajniranim za brza dekoriranja i organiziranja.

 

Vaša Makromikro grupa

Povezani članci: 1) Kako odabrati pravu ljepljivu traku?

                           2) Rad od doma - savjeti za upravljanje radnim danom

                           3) Izbrusite vještine poslovnog planiranja i odlučivanja uz ovaj praktični alat