Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

Jeste li vidjeli Usain Bolta u Rijeci?

Mi znamo gdje je!

U Makromikro trgovini čeka te vas ulazu.

Makromikro trgovina u Marti centru u suradnji s Epsonom za vas je pripremila super ponudu, a na ulazu vas čeka neponovljivi Usain Bolt!

Posjetite trgovinu Makromikro u Marti Retail Parku u Rijeci u razdoblju od 17.11. do 30.11.2022. i provjerite zašto su Epson EcoTank printeri, baš kao i Usain Bolt, bolji od konkurencije.

Znate li što je Epson EcoTank printer?

Epson EcoTank printeri bitno se razlikuju od ostalih printera – umjesto uložaka sadrže veliki spremnik za tintu koji možete puniti koristeći isporučene bočice s tintom. Od početka imate dovoljno tinte za ispisivanje do 14.000 stranica - to znači uštedu vremena i novca jer nećete često mijenjati uloške. Postavljanje je jednostavno, punjenje je pouzdano i uredno, ispisuju se stranice i stranice visoke kvalitete ispisa.

 

Tražite varijantu s izuzetno niskom cijenom?

Inovativni asortiman Epson EcoTank omogućuje ispis po nenadmašno niskoj cijeni po stranici te pomaže smanjiti troškove tinte do 90 %. Punjivi spremnici tinte iznimno visokog kapaciteta omogućuju ispis na tisuće stranica bez gnjavaže oko zamjenskih spremnika s tintom.

 

I na kraju, zašto kupiti Epson EcoTank printer?

  • Inteligentan kompaktan dizajn
  • Brzina ispisa veća od bliskih modela konkurencije
  • Vodeći printeri na svjetskom tržištu
  • Pouzdani ispisi zahvaljujući trajnim ispisnim glavama

 

Ne propustite posebnu priliku u subotu 26.11.2022. od 10:30 do 14:00 sati kada vam Makromikro i Epson donose poseban doživljaj u trgovini u Martiju. Za vas smo pripremili druženje s promotorom, upoznavanje s asortimanom i ispisivanje vaših fotografija s mobitela na EcoTank printeru.

Diljem svijeta prodano je preko 70 milijuna Epson EcoTank printera, zato dođite i vi u Marti Retail Park, upoznajte izvrsno educirano osoblje u Makromikru, izvanredan asortiman, Epson EcoTank printere, jednog jedinog Usaina Bolta i recite zbogom ulošcima s tintom.

 

Vaša Makromikro grupa