Akcije i popustiAkcije i popusti Tinte i toneriTinte i toneri

JESENSKA PRILIKA

Makro ponuda Mikro cijene!

Dolaskom hladnijih jutra polako se pripremamo ljetu reći zbogom.

Oproštaji mogu biti teški, ali uz našu odličnu jesensku priliku, zbogom je samo doviđenja. Provjerite izvrsnu ponudu koja će ovo razdoblje napraviti baš onakvim kakvog želite.

 

  • Povratak na posao?

Vraćanje obavezama ne mora biti drama ako ih započnete nekom promjenom ili novitetom. Ovu jesen stavite sebe na prvo mjesto i nagradite se izvrsnim uređajima za njegu i oblikovanje kose iz naše ponude, poput uvijača, pegle ili sušila za kosu, te super trimerom – za izgled kao da ste došli ravno iz salona.

A sada dolazimo do zabavnih stvari!

 

  • Ne zaboravite na društveni život!

Ima puno toga za slavlje u jesen — okupite prijatelje koje niste dugo vidjeli, napravite odličnu zabavu o kojoj će se pričati još dugo. Jesen je pravo vrijeme da začinite društveni život proslavom ili organizirate vlastiti festival i razveselite svoju obitelj i prijatelje jesenskim degustacijama u vlastitom domu uz pomoć uređaja za pripremu hrane i pića iz naše ponude.

 

  • Gadgeti? Za njih je uvijek pravo vrijeme!

Gadgeti iz naše ponude čekaju samo na vas! Bilo da se bavite ribolovom ili jednostavno ne želite završiti u slijepoj ulici odlični Garmin Fishfinder ili navigacije vode vas točno tamo gdje želite biti. Snimajte svoje avanture izvrsnim videokamerama zahvaljujući dodacima ili jednostavno uživajte u čistim zvukovima koje donose moderni bluetooth zvučnici.

Iz ponude izdvajamo:

 

Ova jesen neka bude puna zabave, njege i toplog društva. Iskoristite Jesensku priliku i provjerite našu Makro ponudu po Mikro cijenama.

Jesenska prilika traje od 15.09.2022. do 30.09.2022. ili do isteka zaliha i vrijedi na web shopu i u poslovnicama Makromikro grupe.

 

Vaša Makromikro grupa