Akcije i popustiAkcije i popusti Tinte i toneriTinte i toneri

Bliži se Međunarodni dan žena. Kako ga obilježiti i što pokloniti?

Tradicionalno diljem svijeta, svake godine 8. ožujka obilježava se Međunarodni dan žena. Na ovaj dan prenose se zahvalnice za njihovu ljubav i brigu te se odaje počast za njihovu ogromnu ulogu u društvu i neprestanu borbu za jednakost.

Ako ste u nedoumici što pokloniti ženama kojima se divite i koje volite - Vašoj majci, ženi, sestri, prijateljici ili sebi, u nastavku Vam donosimo nekoliko izvrsnih prijedloga za poklon pomoću kojih ćete Vašu zahvalnost i emocije iskazati na pravi način.

 

     1. Pametni satovi

Upravljanje vremenom u modernom svijetu poprilično je težak zadatak za svakoga pa tako i za aktivnu ženu koja se svakodnevno trudi balansirati sve svoje obaveze i slobodno vrijeme.

U tom slučaju, pametni sat kao vrhunski gadget s ugrađenim korisnim značajkama vrlo lako može postati elegantan, koristan i neizostavan dodatak svake žene.

Pametni satovi odlični su u svakodnevnom užurbanom životu, ali i u raznim drugim aktivnostima poput onih rekreativnih, sportskih i adrenalinskih. Njihova široka upotreba i svestranost pružaju impresivne performanse baš svaki put.

Ako želite pokloniti odlično funkcionalan, elegantan i moderan poklon tada je pametni sat siguran odabir. S lakoćom usporedite ponudu satova na web shopu i odaberite pametni sat koji Vama ili njoj najbolje pristaje. Uljepšajte Dan žena - odaberite Garmin, Fitbit, Samsung, Xiaomi, Zepp ili Amazfit pametni sat i uživajte u zabavi na svakom pokretu.

 

     2. Uređaji za njegu kose

Moderna žena je snažna, neovisna i nosi više nego samo jednu ulogu. Ona je majka, supruga, sestra, poslovna žena, prijateljica i još mnogo toga pri čemu nerijetko ne pronalazi dovoljno vremena za sebe i svoje želje. U to ime, možete joj pokloniti nešto korisno, odnosno nešto što joj je stvarno potrebno.

Mnogo je onih dana kada žena mora žuriti na posao, sastanak, u kupovinu ili drugdje, a pritom nema dovoljno vremena za sebe. Kada je u pitanju njega i oblikovanje kose, mnoge žene bi učinile gotovo sve da imaju savršeno oblikovanu frizuru za tu jednu prigodu, zabavu ili važan uredski sastanak.

Uređaji za oblikovanje kose štede novac i vrijeme, a njihova vrhunska kvaliteta od svake žene pravi stilisticu pri čemu svi problemi oko njege i postojanosti frizure odlaze u zaborav.

Razveselite svoje najdraže žene jednim od Babyliss ili Dyson uređaja za njegu kose iz naše ponude i olakšajte im svakodnevni proces oblikovanja frizure.

 

     3. Laptopi

IT uređaji odličan su i funkcionalan poklon koji omogućavaju savršenu fleksibilnost za vrijeme rada, pisanja, gledanja omiljenih sadržaja i igranja raznih videoigara.

Kako bi uspostavila ravnotežu između performansi, upotrebljivosti i stila, svakoj će ženi zasigurno od pomoći biti jedan kvalitetan laptop sofisticiranog dizajna u kombinaciji sa snažnim specifikacijama.

Izaberite iz široke ponude i ovisno o namjeni pronađite odgovarajući laptop za nju. Vrhunski laptopi mogu se koristiti u poslovne i osobne svrhe kao i za uživanje u filmovima i glazbi jer odlično prate cjelodnevni rad i organizaciju procesa.

Laptopi renomiranih brandova Lenovo i Acer savršeno će se uklopiti u svakoj prilici, a zahvaljujući dugotrajnoj bateriji i maloj masi lako su prenosivi i stanu u svaku torbu.


U duhu ovogodišnje teme za Dan žena, pokažite ljubav, poštovanje, solidarnost i naklonost svim ženama oko Vas i poklonite im koristan poklon koji će trajati i pratiti ih kroz sve zadatke o kojima brinu i na kojima neprestano rade. Revolucija web shopova olakšala je kupovinu, a uz brzu i sigurnu dostavu vrijeme je na Vašoj strani!

Za njihovu snagu, ljubav, ljepotu, za sva njihova dostignuća i uloge koje nose. Poželite joj sretan njen Dan uz gore navedene uređaje i pozdravite modernu i snažnu ženu kojoj se divite!

 

Vaša Makromikro grupa