Poklon uz svaki Samsung S10e, S10 i S10+ mobitel

Datum objave:  17.5.2019.
 • Poklon uz svaki Samsung S10e, S10 i S10+ mobitel
  Pojačajte svoj Galaxy doživljaj


  Kupite novi S10e, S10 ili S10+ i na poklon dobivate slušalice Y500 AKG by HARMAN.
  Kupnjom Galaxy S10 ili S10+ memorije 512 GB i 1 TB dodatno na poklon dobivate i Wireless Battery Pack. Nova, deseta generacija Galaxy telefona S10e, S10 i S10+, ne samo da se ističe vrhunskim performansama, već se svojim inovacijama i tehnologijom izdvaja od svih drugih!

  Potpuno redizajnirani s beskrajnim zaslonom, kako bi se uklonili prekidi prikaza, omogućavaju doživljaj bez zastajkivanja i ometanja. Precizni laserski rez, sigurnost na zaslonu i Dynamic AMOLED ugodan za oči, čine Infinity-O zaslon najinovativnijim Galaxy zaslonom do sada. Za kameru sljedeće generacije ne morate biti profesionalan fotograf, sada u džepu zapravo imate profesionalnu kameru, pa će vaše fotografije, selfie fotografije i videozapisi biti zaista epski i odmah ćete ih moći podijeliti. Uz Galaxy sada možete i proširiti svoj svijet, jer ima ultraširoku kameru za zadivljujuće fotografije s vidnim poljem od čak 123 stupnja. Inteligentna kamera vam pomaže snimiti zadivljujuće fotografije tako što će predložiti kompozicije slika i automatski optimizirati podešavanja kamere.

  Tu su i performanse više razine za generaciju koja nema vremena čekati, jer uz Galaxy S10e, S10 i S10+ vi imate moć. Wireless PowerShare funkcija omogućava dijeljenje napajanja s drugim uređajima. A brzo bežično punjenje 2.0 vraća vaš telefon na 100% mnogo brže. Prenosite snimke uživo i dijelile s drugima, kamo god vas život odnese. Inteligentni Wi-Fi postiže veće brzine uz Wi-Fi 6, povezujući se pouzdano i sigurno čak i na javne mreže. I to nije sve, projektirali smo hardver i softver da bi se performanse vaše igre i zabave postizale bez zastajkivanja. Puno novih iskustava čeka vas uz Galaxy S10e, S10 i S10+ telefone, a da bi doživljaji bili još jači, uz svaki kupljeni model poklanjamo vrhunske slušalice Y500 AKG by HARMAN. Vrijednost ovog poklona je 1.149 kn.

  I to nije sve! Jer, ako kupite S10 ili S10+ memorije 512 GB i 1 TB, uz slušalice, dodatno na poklon dobivate i Wireless Battery Pack, a ukupna vrijednost ovih poklona iznosi 1.599 kn!

  Uz Galaxy telefone desete generacije neprekidno vas držimo korak ispred drugih.

  Promocija vrijedi od 10.5. do 14.6.2019.

  Uvjeti promocije

  Registracija za fizičke osobe

  Registracija za pravne osobe