Opremite svoje školarce full i poklanjamo mobitele cool

Datum objave:  25.8.2017.
 • Opremite svoje školarce full i poklanjamo mobitele cool
  To što mi možemo smisliti je - nezamislivo! Za kupnju školskog pribora u iznosu od 500 kn poklanjamo mobitel u istoj vrijednosti !

  10 kupaca koji će naručiti i kupiti u našem webshopu školski pribor u iznosu od 500 kn i koji odgovore na nagradno pitanje na našoj Facebook stranici će dobiti cool Wiko mobitel posebno dizajniran za školarce i mlade sa suvremenim funkcijama koje odgovaraju njihovim potrebama.
  Pravila i uvjete nagradnog natječaja možete pronaći pri kraju ove stranice.

  Cjelokupni školski pribor možete pronaći u kategoriji UREDSKI na izbornoj traci na naslovnici našeg webshopa.
  Ovom akcijom želimo olakšati svim roditeljima opremanje svog ili svojih školaraca na jednom mjestu - od školskih torbi i pernica, bilježnica, teka, mapa, svih vrsta olovaka, bojica, trokuta, škara, šestara, mapa, ljepila, korektura, i da ne nabrajamo ovdje sve podkategorije naših proizvoda iz sveobuhvatne ponude za školu po iznimnim cijenama i kvaliteti smo izdvojili na linkovima niže:

  Akcija traje do 10.9.2017. i vrijedi za webshop kupnju fizičkih oosba. Za više informacija ili pomoć pri naručivanju možete nas nazvati na + 385 01 5393 876 i 6410 089, poslati mail na podrska@gmail.com ili nam se javiti na webshop chat.

  ŠKOLSKE TORBE I PERNICE pogledajte OVDJE

  TEKE I BLOKOVE pogledajte OVDJE

  OLOVKE KEMIJSKE su na linku OVDJE

  OLOVKE TEHNIČKE su OVDJE

  OLOVKE GRAFITNE, GUMICE I ŠILJILA su OVDJE

  FLOMASTERI PISAĆI I CRTAĆI su OVDJE

  MARKERE I SIGNIRE potražite OVDJE

  PRIBOR ZA CRTANJE je na OVDJE

  KOREKTURE I LJEPILA na linku OVDJE

  MAPE su OVDJE


  NAGRADNI NATJEČAJ '' OPREMITE SVOJE ŠKOLARCE FULL I POKLANJAMO VAM MOBITELE COOL''

  Uvjeti i pravila nagradnog natječaja

  1. Makromikro grupa vas poziva da sudjelujete u natječaju ''Opremite svoje školarce full jer poklanjamo mobitele cool'' („Natječaj“). Da biste sudjelovali u Natječaju, potrebno je kupiti školski pribor (sve iz kategorije Uredski u webshopu Makromikro grupe) u vrijednosti od 500 i odgovoriti što kreativnije, odnosno originalno odgovoriti na pitanje iz objave (posta) koja će biti objavljena na Facebook stranici Makromikro grupe (''Facebook stranica'') https://www.facebook.com/makromikro/ . Možete pozvati i svoje prijatelje na sudjelovanje u natječaju.
  Pod uvjetom kupnje se računaju pojedinačne nraudžbe putem webshopa u vrijednosti ne manjoj od 500 kn.

  2. Sudionici natječaja su fizičke osobe, kupci školskog pribora u iznosu od 500 kn nadalje koji odgovore na nagradno pitanje na našoj Facebook stranici.Ime i prezime narudžbe kupca mora odgovarati imenu i prezimenu osobe s čijeg Facebook profila je poslan odgovor na nagradno pitanje. U obzir se uzimaju isključivo komentari pristigli putem komentara na objavu s nagradnim pitanjem.

  3. Facebook ne sponzorira, administrira ni ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Ulaskom u natječaj, potvrđujete da ste suglasni ustupiti svoje podatke Makromikro grupi d.o.o, koja je Organizator Natječaja, a ne Facebooku.

  4. Nagrada dobitnicima je mobitel Wiko u vrijednosti od 500 kn. Nagrada nije zamjenjiva za novac ili popust na kupnju.

  5. Natječaj je otvoren do 10.9. do 23:59, do kad svi sudionici mogu obaviti kupnju u navedenom iznosu i odgovoriti na nagradno pitanje na Facebook stranici Organizatora.

  6. Dodjeljuje se 10 nagrada za 10 najboljih sudionika prema mišljenju stručnog žirija Organizatora sastavljenog od 3 člana uzimajući u obzir sve pristigle odgovore prikupljene isključivo kroz komentare na Facebook stranici. Kroz natječaj će biti proglašeno 10 dobitnika. Svaki Sudionik će osvojiti po jednu nagradu.

  7. Natječaj je otvoren za hrvatske državljane s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Ukoliko se sudionik odluči objaviti fotografiju na kojoj se nalaze maloljetne osobe, objavom fotografije u aplikaciji nagradnog natječaja sudionik daje svoju suglasnost da fotografija bude objavljena bez zaštite (zamućen facijalni dio fotografije).

  8. Zaposlenici Makromikro grupe ne smiju sudjelovati u Natječaju, kao ni članovi njihove uže obitelji (otac, majka, brat, sestra, kći, sin, supružnici). Sudionici ne mogu biti pravne osobe.

  9. Dobitnici će o nagradi biti obaviješteni u objavi na Facebook stranici https://www.facebook.com/makromikro/ 12.9.2017., a za informacije se mogu javiti na tel: 01 5393 876 i 6410 089 i na mail podrska@makromikro.hr
  Dobitnici su od obavijesti putem objave na Facebook stranici o proglašenom dobitniku, dužni javiti se povratno u roku najkasnije 10 dana u inbox porukom na Facebook stranici https://www.facebook.com/makromikro/ s istog profila s kojeg je dobitnik sudjelovao u natječaju.
  Dobitnik treba na opisani način javiti i dob, prebivalište, puno ime i prezime, adresu, kontakt broj telefona ili mobitela i mail adresu. Bez navedenih podataka dobitniku neće biti moguće isporučiti nagradu i diskvalificiran je iz sudjelovanja u Natječaju.

  10. Nagrada će dobitnicima biti poslana u roku od dva tjedna od proglašenja svakog od dobitnika. Ukoliko se s dobitnikom dogovori preuzimanje u poslovnici Makromikro grupe, nagrada treba biti preuzeta najkasnije 30 dana od prve obavijesti dobitnika na Facebook stranici il idobitnik gubi pravo na nagradu.

  11. Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju (uključujući bez ograničenja troškove slanja SMS-a, MMS-a ili pristupa Internetu.

  12. Nagrade su jasno definirane i neprenosive te ih nije moguće zamijeniti. Kao alternativa ne mogu biti ponuđeni novac ili kredit. Ukoliko uslijed okolnosti nastalih izvan organizatorove kontrole, isti ne bi bio u mogućnosti osigurati navedenu Nagradu, on zadržava pravo dodijeliti zamjensku Nagradu u iznosu jednake vrijednosti.

  13. Bilo kakve osobne informacije, uključujući, bez ograničenja, ime, dob, adresu (uključujući poštanski broj) i e-mail adresu Sudionika, koristit će se isključivo u vezi s ovim Natječajem i daljnjim promotivnim aktivnostima organizatora i neće biti otkrivene trećim osobama.

  14.Organizator se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost Nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta i / ili smještaja koji su uključeni u Nagradu(e). Organizator neće snositi odgovornost ukoliko neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile, građanskog rata ili sukoba, neprijateljstava, neprijateljskog napada, invazije, rata, kvara satelita, puča, smjene vlasti ili poretka ili bilo kojeg drugog razloga na koji ne može utjecati ili se smatrati odgovornim za njegov nastanak.
  Komentare sudionika koji će na bilo koji način narušavati prava ostalih, kao što je materijal koji bi bio ilegalan, prijeteći, pogrdan, klevetnički, nasrtljiv u odnosu na privatna ili javna prava, vulgaran, opscen, poročan, nedoličan ili na drugi način nepoželjan, koji potiče na kriminalno ponašanje ili koji predstavlja kazneno djelo, koji bi za sobom povukao građanskopravnu odgovornost ili neki drugi materijal koji bi na bilo koji drugi način prekršio važeći zakon – će se brisati.

  15. Organizator pridržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Natječaj uz ili bez prethodne obavijesti Sudionicima.