NOVO! Atraktivne LED svjetiljke Platinet!

Datum objave:  14.9.2017.
 • NOVO! Atraktivne LED svjetiljke Platinet!
  U posljednje vrijeme su zanimljive i funkcionalne LED svjetiljke sve popularnije. Nije teško pogoditi zašto. Obzirom na korištenje LED tehnologije za osvjetljenje daleko su ekološki prihvatljivije i troše manje energije. Osim toga odlikuju se znatno poboljšanom funkcionalnošću i fleksibilnošću.
  Primjerice posjeduju prekidače osjetljive na dodir, mogućnost zatamnjenja u više razina, a u nekim slučajevima posjeduje i opciju detaljnog podešavanja temperature osvjetljenja. Još jedna značajna prednost LED svjetiljki je iznimno atraktivan i moderan dizajn. Neke svjetiljke su doista dizajnersko remek-djelo. Često se koriste i vrlo kvalitetni materijali pri izradi, poput aluminija, što poboljšava čvrstoću.

  Također velika prednost LED svjetiljki je poprilično mala masa i kompaktan dizajn. Zauzet će iznimno malo prostora bez obzira dali ih postavite na radni stol, noćni ormarić ili negdje drugdje. Super stvar kod modernih LED svjetiljki je i fleksibilnost. Pojedini modeli su tako dizajnirani da ih bez problema možete savijati, te na taj način u potpunosti prilagoditi položaj vrha svjetiljke i po želji usmjeriti osvjetljenje.
  Što se tiče napajanja pojedini modeli dolaze i sa spremištem za baterije, pa se mogu napajati pomoću baterija. Dakako na raspolaganju vam je i napajanje putem USB-a i konačno klasično, pomoću strujne utičnice.

  Odnedavno u našoj ponudu možete pronaći atraktivno dizajnirane i funkcionalne LED svjetiljke Platinet iznimno povoljne cijene. Bilo da trebate kompaktnu, fleksibilnu, i nadasve atraktivnu svjetiljku za dom ili ured, svjetiljke Platinet su odličan izbor. Kompletnu ponudu dostupnih modela možete pogledati ovdje: http://www.makromikrogrupa.hr/svjetiljke-platinet-1293/svjetiljke/1293/

  Izdvojili smo ovdje par najzanimljivijih i najatraktivnijih modela Platinet LED svjetiljki.

  1. Svjetiljka stolna Platinet 3,5 W fleksibilna USB
  Super cijena i fleksibilnost odlike su ove atrakitvno dizajnirane LED svjetiljke. Posjeduje prekidač osjetljiv na dodir, podržava kontrolu zatamnjenja, a napaja se putem USB ili pomoću 4 AAA baterije. Dolazi u crnoj i plavoj boji, a možete je kupiti ovdje.
  platinet 3,5 w flex


  2. Svjetiljka stolna Platinet 3,5 W, fleksibilna sa spojnicom
  Fleksibilna svjetiljka sa posebnoj spojnicom odnosno stolnim držačem što vam omogućava dodatnu fleksibilnost prilikom korištenja. Temperatura boja iznos 5500k, a ova svjetiljka podržava kontrolu na dodir, te zatamnjenje u tri razine. Dolazi u žutoj i ružičastoj boji. Možete je kupiti ovdje.
  platinet sa spojnicom


  3. Svjetiljka Platinet 7W 2u 1 za stolna+noćna
  Atraktivno dizajnirana 2 u1 LED svjetiljka snage 7 vata. Možete je koristiti na radnom stolu ili pored kreveta na noćnom ormariću. Omogućava maksimalno osvjetljenje od 230 lumena uz mogućnost zatamnjenja u 5 razina. Podržava kontrolu na dodir uz atraktivno izmjenjivo pozadinsko osvjeteljenje. Možete je kupiti ovdje.
  platinet 2u1


  4. Svjetiljka stolna Platinet 12 W
  Ova je svjetiljka pravo, malo, dizajnersko remek-djelo. Izrađena je od aluminija, te će se uklopiti u bilo koji prostor. Ne sumnjamo da će uvijek privući znatiželjne poglede. Ističe se vrlo snažinim osvjetljenjem od 960 lumena, a projsečni vijek trajanja iznosi 30 000 sati. Osigurajte svoj primjerak ovdje.
  platinet 12 w alu