Nagradni natječaj - Kreativni skok do nagrada

Datum objave:  5.11.2018.
 • Nagradni natječaj - Kreativni skok do nagrada
  Nastavljamo s nagradnim natječajem Kreativni skok do nagrada na našoj Facebook stranici - https://www.facebook.com/makromikro/ koji će trajati od 18.04.2018. do 16.05.2018. Sve vas pozivamo na sudjelovanje, a više o samom natječaju možete pronaći u Općim uvjetima natječaja

  OPĆA PRAVILA I UVJETI NATJEČAJA

  1. Facebook ne sponzorira, administrira ni ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Ulaskom u natječaj, potvrđujete da ste suglasni ustupiti svoje podatke Makromikro grupi d.o.o, koja je Organizator Natječaja, a ne Facebooku.

  2. Makromikro grupa Vas poziva da sudjelujete u natječaju ''Kreativni skok do nagrada'' („Natječaj“). Da biste sudjelovali u Natječaju, potrebno je što kreativnije, odnosno originalno odgovoriti na pitanja iz objava koje će biti objavljene na Facebook stranici Makromikro grupe (''Facebook stranica'') https://www.facebook.com/makromikro/ . Možete pozvati i svoje prijatelje na sudjelovanje u Natječaju.

  3. Natječaj počinje 7.11.2018. i traje do 5.12.2018. Odvija se u četiri kruga. 7.11., 14.11., 21.11. i 28.11. 2018. Organizator će na svojoj Facebook stranici objaviti jedno pitanje u objavi na koje će sudionici Natječaja moći odgovoriti na postavljena pitanja u komentarima na objavu u kojoj je objavljeno nagradno pitanje. Svaki sudionik (''Sudionik'') može sudjelovati s po jednim odgovorom u svakom kolu i biti dobitnik samo jednom u Natječaju.

  1. krug – traje od 7.11. - 13.11. Sudionici odgovaraju, a stručni žiri Makromikro grupe bira najbolji odgovor i objavljuje dobitnika 14.11.
  2. krug – traje od 14.11. - 20.11. Sudionici odgovaraju, a stručni žiri Makromikro grupe bira najbolji odgovor i objavljuje dobitnika 21.11.
  3. krug – traje od 21.11. - 27.11. Sudionici odgovaraju, a stručni žiri Makromikro grupe bira najbolji odgovor i objavljuje dobitnika 28.11.
  4. krug – traje od 28.11. - 4.12. Sudionici odgovaraju, a stručni žiri Makromikro grupe bira najbolji odgovor i objavljuje dobitnika 5.12.


  4. Pobjednike Natječaja odabrati će stručni žiri, tj. komisija Makromikro tima uzimajući u obzir sve pristigle odgovore prikupljene isključivo kroz komentare na Facebook stranici. Kroz natječaj će biti proglašena 4 dobitnika, svaki po jednom krugu. Svaki dobitnik osvojiti će po jednu nagradu.

  5. Za svaki krug nagradnog natječaja organizator dodjeljuje po jednu nagradu, redom navedenu po kolima;
  1. krug, nagrada: Miš SPIRIT OF GAMER Optical PRO-M3 Gaming 5000dpi USB
  2. krug, nagrada: Slušalice+mikrofon T'nB On Air - Black
  3. krug, nagrada: Miš T'nB Exclusive Wireless - Marble
  4. krug, nagrada: Gaming Naočale SPIRIT OF GAMER Retina PRO Blue Light Shield


  6. Natječaj je otvoren za hrvatske državljane s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Sudionik mora biti u dobi od najmanje 18 godina. Ukoliko se sudionik odluči objaviti fotografiju na kojoj se nalaze maloljetne osobe, objavom fotografije u aplikaciji nagradnog natječaja sudionik daje svoju suglasnost da fotografija bude objavljena bez zaštite (zamućen facijalni dio fotografije).

  7. Zaposlenici Makromikro grupe ne smiju sudjelovati u Natječaju, kao ni članovi njihove uže obitelji (otac, majka, brat, sestra, kći, sin, supružnici). Sudionici ne mogu biti pravne osobe.

  8. Dobitnici će o nagradi biti obaviješteni u objavi na Facebook stranici https://www.facebook.com/makromikro/ po datumima navedenim u čl. 3.1., 3.2., 3.3., 3.4.
  Dobitnici su od obavijesti putem objave na Facebook stranici o proglašenom dobitniku, dužni javiti se povratno u roku najkasnije 10 dana u inbox porukom na Facebook stranici https://www.facebook.com/makromikro/ s istog profila s kojeg je dobitnik sudjelovao u natječaju.
  Dobitnik treba na opisani način u inbox Organizatora dostaviti potvrdu o dobi, prebivalištu, puno ime i prezime, adresu, kontakt broj telefona ili mobitela i mail adresu. Bez navedenih podataka dobitniku neće biti moguće isporučiti nagradu i diskvalificiran je iz sudjelovanja u sljedećim nagradnim kolima Natječaja.

  9. Administrator stranice će dobitnike kontaktirati putem e-maila i telefonskog poziva i dogovoriti preuzimanje nagrade. Nagrada će dobitnicima biti poslana u roku od dva tjedna od proglašenja svakog od dobitnika. Ukoliko se s dobitnikom dogovori preuzimanje u poslovnici Makromikro grupe, nagrada treba biti preuzeta najkasnije 30 dana od prve obavijesti dobitnika na Facebook stranici ili dobitnik gubi pravo na nagradu.

  10. Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju (uključujući bez ograničenja troškove slanja SMS-a, MMS-a ili pristupa Internetu).

  11. Nagrade su jasno definirane i neprenosive te ih nije moguće zamijeniti. Kao alternativa ne mogu biti ponuđeni novac ili kredit. Ukoliko uslijed okolnosti nastalih izvan organizatorove kontrole, isti ne bi bio u mogućnosti osigurati navedenu Nagradu, on zadržava pravo dodijeliti zamjensku Nagradu u iznosu jednake vrijednosti.

  12. Bilo kakve osobne informacije, uključujući, bez ograničenja, ime, dob, adresu (uključujući poštanski broj) i e-mail adresu Sudionika, koristiti će se isključivo u vezi s ovim Natječajem i daljnjim promotivnim aktivnostima organizatora i neće biti otkrivene trećim osobama.

  13. Organizator se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost Nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta i / ili smještaja koji su uključeni u Nagradu(e). Organizator neće snositi odgovornost ukoliko neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile, građanskog rata ili sukoba, neprijateljstava, neprijateljskog napada, invazije, rata, kvara satelita, puča, smjene vlasti ili poretka ili bilo kojeg drugog razloga na koji ne može utjecati ili se smatrati odgovornim za njegov nastanak.
  Komentare sudionika koji će na bilo koji način narušavati prava ostalih, kao što je materijal koji bi bio ilegalan, prijeteći, pogrdan, klevetnički, nasrtljiv u odnosu na privatna ili javna prava, vulgaran, opscen, poročan, nedoličan ili na drugi način nepoželjan, koji potiče na kriminalno ponašanje ili koji predstavlja kazneno djelo, koji bi za sobom povukao građanskopravnu odgovornost ili neki drugi materijal koji bi na bilo koji drugi način prekršio važeći zakon – će se brisati.

  14. Organizator pridržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Natječaj uz ili bez prethodne obavijesti Sudionicima.

  15. Sudionik može uputiti pitanja Organizatoru vezano za ovaj Natječaj putem poruke na Facebook stranici Makromikro grupe. Link s objava s nagradnim pitanjima će voditi na službenu web stranicu Organizatora gdje se mogu saznati detalji o Natječaju.