Huawei promocija

Ostvarite do 300 kn uštede!

Zaronite u neodoljivi digitalni svijet vrhunskih detalja i mogućnosti s jednim od najpoznatijih modela Huawei mobitela i pametnih satova.

Snimajte kinematografske prizore, slikajte besprijekorne fotografije i selfije i ulovite najsitnije detalje s Huawei mobitelima. Snažna baterija i odlični kapaciteti memorije dozvoljavaju Vam neprestano i bezbrižno korištenje široke lepeze aplikacija, pohranjivanje videa i fotografija, a zavidna snaga i odlična HD grafika omogućuju Vam neometane, napete akcije u zahtjevnim igrama. Elegantan dizajn intuitivnog izgleda i privlačne sheme boja čine Huawei Lite mobitele neodoljivima.

Kombinirajte Vaš pametni telefon s vrhunskim Huawei Fit pametnim satovima i bez ikakvih prepreka obavljajte svakodnevne poslovne, privatne i sportske aktivnosti. Trčite, ronite, plivajte, planinarite, trenirajte i pritom mjerite brojne parametre - od otkucaja srca do razine kisika u krvi. Povećajte Vašu produktivnost uz Huawei satove i mobitele modernog dizajna i vrhunske kvalitete.

Promotivna ponuda traje do 31.05.2021. ili do isteka zaliha.