Akcije i promocijeAkcije i promocije Tinte i toneriTinte i toneri

HP Planet Partners program

HP je tehnološka tvrtka koja u okviru programa Sustainable Impact poduzima hitne mjere za borbu protiv klimatskih promjena, zaštitu ljudskih prava i ubrzanje digitalne jednakosti. HP se udružio sa zajednicama diljem svijeta kako bi podržao lokalna gospodarstva i donio pozitivne promjene kao i s neprofitnim organizacijama kako bi pružili priliku da otpad od plastičnih boca pretvore u resurse.

Zbog toga danas HP mjeri uspjeh u milijunima i milijardama:

Više od 4,7 milijardi

Reciklirane plastične boce HP koristi za proizvodnju novih HP-ovih tintnih ispisnih uložaka.

Više od 875 milijuna

Originalne HP-ove tintne i tonerske ispisne uloške recikliraju kupci u okviru programa HP Planet Partners.

Više od 114 milijuna

Plastične vješalice HP koristi za proizvodnju novih originalnih HP-ovih tintnih i ispisnih uložaka.

Zašto je važno reciklirati?

Statistike o stupnju održivosti su poražavajuće. Prema National Geographicu, samo 9% plastike se zapravo reciklira pri čemu je potrebno više od 400 godina da se ti materijali razgrade što potencijalnu krizu plastike čini stvarnom. HP je preuzeo inicijativu kako bi učinili nešto u vezi ovih zapanjujućih brojeva i to kroz program recikliranja potrošnog materijala HP Planet Partners.


HP Planet Partners – program recikliranja potrošnog materijala

Naše kolektivno ponašanje može stvoriti djelotvorniju promjenu. Uključite svoju tvrtku u HP-ov besplatan program recikliranja originalnih HP tintnih i tonerskih potrošnih materijala HP Planet Partners koji pomaže planeti, ljudima i društvu. Recikliranjem HP-ovih tintnih i tonerskih ispisnih uložaka sudjelujete u tome da oni postanu novi proizvodi i ne završe u oceanima ili na odlagalištima otpada. 


 

Kako pripremiti i poslati originalni HP-ov potrošni materijal na reciklažu?

Nakon što se originalni tintni ili tonerski ispisni uložak potroši, potrebno ga je pravilno reciklirati. Registrirajte se na stranici HP-ovog programa za reciklažu, naručite kutije za recikliranje*, pravilno ih napunite, zapakirajte i pošaljite na reciklažu.

Više detalja o programu pronađite OVDJE. Uvjeti i odredbe programa dostupni su OVDJE.

Djelovanje za bolju budućnost
Budite dio pozitivne promjene uz HP Planet Partners program. Provjerite ponudu originalnih tinti i tonera i uključite se u program koji stvara uvjete za bolje sutra.

*Samo za tvrtke.