Program lojalnosti - Vrijednost za vjernost!

Datum objave:  5.3.2018.
 • Program lojalnosti - Vrijednost za vjernost!
  nescafe


  Program lojalnosti - Vrijednost za vjernost!  Makromikro Grupa d.o.o. nagrađuje vjernost svojih kupaca novom promotivnom akcijom. Sakupljajte bodove ispijajući najdraže okuse Dolce Gusto kave i mjenjajte ih za cool nagrade  Pravila sudjelovanja  „Program lojalnosti-Vrijednost za vjernost!“ organizira i provodi Makromikro Grupa d.o.o. Zagreb (u daljem tekstu: Organizator)
  Program lojalnosti započinje 5.3.2018 i traje do 31.7.2018 godine ili do isteka zaliha.
  U programu lojalnosti mogu sudjelovati svi kupci koji u navedenom vremenskom periodu kupe određeni broj NDG kutija kapsula kave.

  Način sudjelovanja u programu lojalnosti je sljedeći:
  • Kupovinom bilo koje NDG kutije kapsula, stječe se pravo na sudjelovanje u programu lojalnosti.
  • Utvrđena je klasifikacija bodovanja na sljedeći način: 1 NDG kutijica = 1 bod

  Sakupljanjem loyalty bodova sudionik stječe pravo na poklone. Promotivni pokloni ovise isključivo od broja loyalty bodova koje je sudionik sakupio u periodu trajanja programa lojalnosti. Promotivni pokloni ovisno o broju bodova se razlikuju, a sudionici u promociji u svakom trenutku tijekom trajnja programa mogu putem tel: 01/5392-402 provjeriti vrste dostupnih poklona i način preuzimanja istih.
  Klasifikacija vrste i vrijednosti promotivnih poklona se prvenstveno odnosi na broj sakupljenih loyalty bodova i to na sljedeći način:
  • 25 bodova- 2x crvene Nescafe šalice
  • 50 bodova- NDG Cappuccino + 2 NDG Cappuccino šalice
  • 100 bodova - poklon bon u vrijednosti 150 kn Makromikro grupe d.o.o. + poklon paket Nestle proizvoda


  Sve informacije o načinu preuzimanju poklona moguće je dobiti radnim danom putem tel: 01/5392-402 od 08 do 16 sati. Sudionik je dužan prijaviti točan broj skupljenih loyalty bodova, vrstu osvojenog promo paketa, broj telefona te adresu.

  Pokloni će biti dostavljeni kurirskom sklužbom u roku 30 dana od dana zahtjeva zamjene bodova za promotivne poklone.

  Organizator zadržava pravo provjere ispravnosti osvojenih loyalty bodova na osnovu kojih je sudionik ostvario pravo na poklone. Bodovi se mogu prijaviti te zamijeniti za promo poklone do isteka zaliha u periodu od 5.3.2018 do 31.7.2018.

  Dobitniku poklon može biti dodjeljen samo u slučaju da se provjeri koliko je kutijica NDG kupio. Maksimalan broj poklona, bez obzira na vrstu, za jednog sudionika je 2 (dva).

  Nije dozvoljena nikakva zamjena poklona njegovom vrijednošću u novcu. Pokloni se ne mogu prenijeti niti ustupiti drugima prije nego što se izvrši njihovo direktno uručenje dobitniku.

  Organizator ima pravo da jednostrano otkaže program lojalnosti u bilo kojoj njegovoj fazi, uz prethodnu pismenu obavijest, ukoliko bi došlo do materijalne povrede ili zloupotrebe Pravila ili događaja koji imaju karakter više sile. Ukoliko bi nastala neka od navedenih okolnosti, distribucija poklona biti će obustavljena jednostarnom odlukom Organizatora, neovisno o potrebi za njenim eventualnim objavljivanjem. U tom slučaju neće se nadoknatiti troškovi, direktna ili indirektna šteta učesnicima u promociji.

  Samim sudjelovanjem u ovom programu lojalnosti svi potrošači prihvaćaju da ih ova pravila obvezuju.